Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü artık aşkını gizlemiyor

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü artık aşkını gizlemiyor

Hazar Ergüçlü artık aşkını gizlemiyor. Kendisinden 19 yaş büyük ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, artık aşkını gizlemiyor. Daha önce görüntü vermemek adına büyük çaba sarf eden iki ünlü isim, şimdilerde aşklarını ilan ediyor. Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü’nün yeni imajı şoke etti. Saçlarını kazıttı!

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü birlikte görüntülendi

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü ve kendisinden 19 yaş büyük ünlü yönetmen Onur Ünlü, bir süredir aşk yaşıyor. Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çifti, birlikte görüntü vermemek için çaba sarf ediyordu. Birlikte görüntüleneceklerini anladıkları an hemen birbirlerinden uzaklaşıyorlardı. Ancak, artık durum değişti.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Biz poz vermeyiz, siz yakalayın

Önceki gece Cihangir’de görüntülenen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çifti, görüntülenmelerine rağmen gülümseyerek tepki gösterdiler. Artık aşklarını gizlemekten vazgeçtikleri dikkat çekerken, muhabirlerin “Aşk yaşadığınız biliniyor, neden ayrı yürüyorsunuz?” sorusuna Hazar Ergüçlü, “Ayrı yürümüyoruz, size öyle denk geldi. Biz poz vermeyiz, siz yakalayın.” şeklinde yanıt verdi.

Onur Ünlü kimdir?

 

Aile onay vermeyince…

Hazar Ergüçlü’nün ailesinin, sevgilisi Onur Ünlü ile arasında 19 yaş fark bulunmasından dolayı bu aşkı onaylamadığı, Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü çiftinin aileden gelen bu tepki nedeni ile aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği iddia edilmişti.

Hazar Ergüçlü, daha önce Onur Ünlü sorularına “Bu konu hakkında kesinlikle konuşmak istemiyorum. Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum.” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler