Ana SayfaDizilerÖzge Özpirinçci Kafa Karıştırdı, Kadın Final Mi Yapıyor?

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci Kafa Karıştırdı, Kadın Final Mi Yapıyor?

Özge Özpirinçci Kafa Karıştırdı, Kadın Final Mi Yapıyor?

Her salı reytinglerde üst sıralarda yer alan, yayınlandığı günden bu yana hatırı sayılır bir takipçi kitlesine ulaşan Kadın dizisinin final olacağı dedikoduları magazin gündeminde konuşuluyor. Bunun konuşulmasının sebebi ise başrol oyuncusu Özge Özpirinçci’nin paylaşımları oldu. Peki Kadın dizisi final mi yapıyor? Detaylar haberimizde…

Kadın Dizisi Final Mi Yapacak?

Başladığı günden bu yana Salı akşamları izleyicilerine güzel bir akşam yaşatan Kadın dizisi reyting savaşında da çoğu zaman galip çıkıyor. Her şey bu kadar güzel giderken başrol oyuncusu Özge Özpirinçci’nin paylaşımları sosyal medyayı bir anda karıştırdı.

Genç oyuncu, sosyal medya hesabında “Final okuduğumda ben! Ben böyle final görmedim arkadaş! Hemen 22. bölümü istiyorum” yazınca bir anda sosyal medya bir anda karıştırdı. Kadın dizisi sevenleri bu paylaşımdan sonra kafaları oldukça karıştı. Hal böyle olunca güzel oyuncu tekrar bir açıklama yaptı.

Sözleri yanlış anlaşılan Özge Özpirinçci, üzülen Kadın dizisi sevenlerine tekrar bir açıklama yaptı. Özge Özpirinçci, “Benim storyler yanlış anlaşılmış. Dizimiz final yapmıyor. Ben sadece 21. bölüm finalinden bahsediyordum. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece her salı sizlerle olmaya devam edeceğiz” notunu paylaşarak son noktayı koydu.

Kadın Dizisi Konusu Ne?

“Kadın”, hayatın içinde iki çocuğunun ağırlığını ve sevgisini yüreğinde coşkuyla taşıyan, onları fakirliğin ve yaşam mücadelesinin içinde güldürmeyi ve hayatın zorluklarına kendini siper ederek korumayı başaran bir annenin, Bahar’ın öyküsü. Annesi tarafından sekiz yaşındayken terkedilen Bahar, daha sonra babaannesini ve babasını da kaybeder ve hayatta yapayalnız olduğunu düşündüğü günlerde delicesine bir aşkla bağlandığı Sarp’la tanışır.

Her şey yolunda giderken, Sarp bir anda hayatını kaybeder. Çok zor günler yaşayan Bahar çocukları ile yalnız yaşarken bir de hastalıkla karşılaşır. Bahar hayata tutunabilecek mi? Sarp gerçekten öldü mü? Kadın her salı akşamı sevenleriyle buluşmaya devam ediyor…

Özge Özpirinçci Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler