Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinççi 'den Doğum Sonrası İlk Paylaşım Geldi...

İlgili Postlar

Özge Özpirinççi ‘den Doğum Sonrası İlk Paylaşım Geldi…

Ünlü oyuncular Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk‘ ün kızı, geçtiğimiz haftalarda dünyaya gelmişdi. Güzel oyuncu kucağına alacağı kızına ‘Üzüm’ ismini vermek istediğini söylese de ‘Mercan’ adını verdikleri duyulmuştu. Doğum sonrasında sosyal medya hesabından yayımladığı ilk paylaşımını gerçekleştiren ünlü oyuncu, bebeğinin kordon kanını sakladıklarını belirtti. İşte Detayları…

Özge Özpirinçci Anne Oldu!…

Özge Özpirinççi ‘den Doğum Sonrası İlk Paylaşım Geldi…

Üzüm ismi oyuncu eşi dahil pek çok kişiden tepkisiyle karşılaşınca Özge Özpirinçci, kararı kızının doğumundan sonra vereceklerini açıklamıştı. Eşi Burak Yamantürk, kızının doğumundan sonra Mercan ismini verdiğini açıkladı ve doğumdan hemen sonra Özge Özpirinçci’ nin kısa bir şok geçirdiğini ve çok kısa sürede de kızını alıştığını eşi Burak Yamantürk belirtti.

Mercan doğduktan sonra ailesi üyeleri dahil herkesin ağladığını anlatan Burak Yamantürk, eşinin bebeğe olan hakimiyetinin de çok profesyonelce olduğunu ifade etti.

“Mercan’ ın Kordon Kanını Sakladık”

Yeni anneliğe kısa bir sürede alıştığını gösteren oyuncu Özge Özpirinçci, ilk sosyal medya paylaşımını da gerçekleştirdi. “Mercan’ın kordon kanını onun geleceği için saklatma kararı aldık.” ifadeleriyle paylaştı…

Özge Özpirinçci kimdir?

İşte Özge Özpirinçci ‘nin O Paylaşımı;

Özge Özpirinççi 'den Doğum Sonrası İlk Paylaşım
Özge Özpirinççi ‘den Doğum Sonrası İlk Paylaşım

Kordon kanı saklamasıyla ilgili uzman bir şirketten destek aldığını anlatan Özge Özpirinçci, kızı Mercan’ın geleceği için ilk adımını da atmış olduğubu gösterdi. Başarılı sanatçı, doğum sonrasındaki son hali ile gayetde iyi olduğunun cümle aleme göstermiş oldu.

“Heyecandan Ne Yapacağımızı Bilemiyoruz…”

Diğer yandan doğumdan sonra hastane çıkışında ayaküstü açıklama yapan oyuncu Burak Yamantürk, “Özge çok iyi, bebek de çok iyi. Biraz yoğun geçti, sabaha kadar uyumadık. Daha çok yeni, ne yapacağımızı bilemiyoruz heyecandan. Bambaşka birisi geldi hayatımıza. Alışmaya çalışıyoruz, çok mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Burak Yamantürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler