Ana SayfaDedikoduÖzge Gürel ile Serkan Çayoğlu'nun Düğün Yeri

İlgili Postlar

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Düğün Yeri

Bir süredir evlilik hazırlıkları yapan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu bu yaz dünyaevine girecek. Önce sade bir törenle hayatlarını birleştirecekleri öğrenilen Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu’nun düğün yeri belli oldu. Görünüşe göre çift çifte düğün yapacak. İşte ünlü çiftin düğün için seçtikleri ilk ülke;

Serkan Çayoğlu ve Özge Gürsel’den Romantik Paylaşım

Özge Gürel, 34 yaşına giren sevgilisi Serkan Çayoğlu’nun doğum gününü Instagram’dan kutladı.

Oyuncu, meslektaşıyla daha önce yayınlamadığı kareleri paylaştı. Öpüşürken ve birbirine sarılırken pozlarını yayınlayan Gürel, romantik bir mesaj yazdı. Oyuncu, daha çok yurt dışında selfie yaptıkları pozları yayınladı.

Evlenecekleri konuşulan çiftin, renkli kareleri beğeni aldı. Gürel, “İyi ki doğdun sevgilim. Çok seviyorum” diye yazdı.

Sözlerine devam eden oyuncu, “İki kişiyken bu kadar kalabalık olmayı, sana her gün daha aşık uyanmayı, kavgayı gürültüyü, birlikte dünyanın peşine düşmeyi, seni özlemeyi, birlikte büyümeyi bazen öyle durmayı” diye devam etti. Gürel son olarak, “Teşekkür ederim olduğun kişi için bebeğim aşırı seviyorum biliyorsun” diyerek, sözlerini bitirdi.

Özge Gürel kimdir?

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Düğün Tarihi Belli Oldu

Nişantaşı’nda bir mekandan çıkarken görüntülenen çift, nikâh tarihinin henüz belli olmadığını belirtti.

Özge Gürel, “Henüz net tarih belli olmadı. Yoğun çalışıyorum ben, yeri de belli değil. Belli olduğunda söyleyeceğim, merâk etmeyin. Yaz sonuna yetiştireceğiz. O kadar büyütmüyoruz, yaz sonuna yetiştiririz” diye konuştu.

Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu’nun Düğün Yeri

7 yıl önce “Kiraz Mevsimi” dizisinin setinde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Özge Gürel ile Serkan Çayoğlu evlenme kararı almıştı. Bir süredir evlilik hazırlığı yapan çift, düğünle ilgili son detayları kararlaştırdı.

İki düğün yapacak olan oyuncu çift, eylül ayında İtalya’da romantik bir törenle evlenecek.
Ya Venedik ya da Güney İtalya’da 50 kişilik samimi bir nikâh töreni yapmayı planlayan Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, balayı tatilini de yaptıktan sonra  Türkiye’ye dönecek.

Her ikisi de yoğun çalışan ve setlerinden fırsat buldukça düğün hazırlıklarıyla uğraşan oyuncu çift, İtalya’dan döndükten sonra İstanbul’da geniş katılımlı büyük bir düğün yapmayı planlıyor.

Özge Gürel, şimdilerde İtalya’daki nikâhı için hayalindeki gelinliği ararken, Serkan Çayoğlu da bürokratik işlemlerle ilgileniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler