Ana SayfaDedikoduÖzcan Deniz Cephesinden Fahriye Evcen'li Fotoğrafa Açıklama!

İlgili Postlar

Özcan Deniz Cephesinden Fahriye Evcen’li Fotoğrafa Açıklama!

Oyuncu Özcan Deniz, önceki gün 4 yıllık eski aşkı Fahriye Evcen’le fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafa Özcan Deniz cephesinden açıklama geldi. Konu hakkında açıklama yapan ajans, “Özcan Deniz’in Instagram hesabı dışındaki sosyal medya hesapları ajansımız tarafından profesyonel bir iş anlayışı ile yönetilmektedir. Bu hesaplarda Özcan Deniz’in yer aldığı ve adı geçtiği dizi, film, müzik ve diğer projelerinden üretilen içeriklerin düzenli ve periyodik aralıklarla paylaşımı ajansımız tarafından yapılmaktadır.” dedi

Oyuncu Özcan Deniz’in Twitter hesabından Burak Özçivit’le evli olan ve bebek bekleyen eski sevgilisi Fahriye Evcen’le rol aldığı filmden bir fotoğraf paylaşıldı.Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran fotoğrafı Özcan Deniz’in değil sosyal medya hesaplarını yöneten ajansın paylaştığı öğrenildi.

Özcan Deniz kimdir?

 

Fahriye Evcen kimdir?

“Sosyal medya hesapları ajansımız tarafından profesyonel bir iş anlayışı ile  yönetilmektedir…”

Konu hakkında açıklama yapan ajans, “Özcan Deniz’in Instagram hesabı dışındaki sosyal medya hesapları ajansımız tarafından profesyonel bir iş anlayışı ile yönetilmektedir. Bu hesaplarda Özcan Deniz’in yer aldığı ve adı geçtiği dizi, film, müzik ve diğer projelerinden üretilen içeriklerin düzenli ve periyodik aralıklarla paylaşımı ajansımız tarafından yapılmaktadır.” dedi.

Sosyal medyadan komik tepkiler geldi

Özcan Deniz’in kafa karıştıran bu fotoğrafın altına, “Bu iyi olmadı, kıyamet kopabilir”, “Kıyamet is coming…”, “Film bittikten sonra ayrılmanız çok üzücüydü”, “Akşam eve girebilirsin inşallah abi?”, “Buralar karışacak”, “O ev yandı bitti kül oldu ama yine de sen bilirsin abi”, “İkiniz de evlisiniz. Niye böyle bir paylaşım yaptın şimdi?” gibi yorumlar yapılmıştı.Özcan Deniz ve Fahriye Evcen 2012 yılında, “Evim Sensin” adlı filmde başrolü paylaşmışlardı. Çift, filmin vizyona girmesinden kısa bir süre sonra 4 yıllık ilişkisini noktaladı.

“Keşfette karşıma çıktı…”

Deniz, geçen sene de Fahriye Evcen’in Instagram fotoğraflarını beğenmişti. Daha sonra da şu açıklamayı yapmıştı:”Keşfette karşıma çıktı ve bir kaza sonucu beğendim. Umarım bu yanlış anlaşılmanın önüne geçebilirim.”

Özcan Deniz, geçen mart ayında Feyza Aktan ile evlendi ve Kuzey adında bir oğlu var.

Fahriye Evcen ise 2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine girdi. 4 aylık da hamile.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler