Ana SayfaDedikoduOzan Doğulu ve Kübra Hera Aslan'dan Aşk Pozu

İlgili Postlar

Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan’dan Aşk Pozu

Ünlü aranjör Ozan Doğulu ve aşk yaşadığı Kübra Hera Aslan, Ege tatiline çıktı. Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan’dan aşk pozu geldi. İkilinin keyfinin yerinde olduğu görüldü. İşte o kareler;

Geçtiğimiz günlerde röportaj veren Ozan Doğulu kız arkadaşı hakkındaki soruları şöyle yanıtlamıştı;

Hera ile birlikteliğiniz iki seneyi aştı. Araya pandemi girdi. Bir senedir sürekli birliktesiniz. Aşk devam ediyor mu?

Ediyor. Pandemide ilişkileri yürütmek zor. Ben de delireceğiz, sıkılacağız diye düşünüyordum. Öyle olmadı. Gayet mutluyuz. Hera hem şarkı sözü yazıyor hem de güzel şarkı söylüyor. Stüdyoda birlikte üretiyor olmamız büyük şans.

En çok neyini seviyorsun?

Çok pozitif. Bana iyi geliyor.

Eskinin namlı çapkınlarındandın. O defterler kapandı mı?

Çoktan… Ben zaten hiçbir zaman çapkın olmadım, hep kızlar beni tavladı (gülüyor). Evliyken de o defterleri kurcaladılar ama hepsi hikayeydi. Zaten 2007’de Ece’yle tanıştım, evlendim… Boşandıktan sonra ilk aşık olduğum kadınla hala birlikteyim. Halbuki ben boşandıktan sonra kulüp kulüp gezerim, bir sürü sevgilim olur falan diye kafamdan geçiriyordum. Bu yaşlarda boşanan arkadaşlarım da bunları düşünüyor ama ben önüme gelen ilk kıza aşık oldum. Kızlarımla da arası çok iyi.

Ozan Doğulu ‘nun Yeni İngilizce Şarkısı “Ola Ola” Tüm Dünyada Yayında

Evlilik düşünüyor musun?

Düşünmüyorum. Bir kere yaptık, dördüncü çocuğu zorlamanın da alemi yok. Güzel giden bir ilişkimiz var, onu bozmak istemiyorum. Ama büyük de konuşmamak lazım.

Aranızda kıskançlık var mı? Hera kliplerinde oldukça cesur giyiniyor…

Kliplerde o modlara girmiyorum. O da çok meraklısı değil ama mesela geçen gün “Bikinili pozumu Instagram’a koyayım mı” dedi. “Koy ama neden şimdi bikinili poz!” Yine de kıskançlık benim için öyle bir şey değil. Ancak onun başka birisiyle ilgilendiğini düşünürsem bende kıskançlık başlar.

Ozan Doğulu ve Kübra Hera Aslan’dan Aşk Pozu

Heva Aslan birbirine baktığı kareyi Instagram’dan yayınlayarak, “Doymadık sevmelere” notunu düşerek, kalp emojisi koydu. İki yıldır birlikte olan çifte hayranları, “Çok yakışıyorsunuz” mesajını gönderdi. Aslan’ın paylaştığı bikinili fotoğrafındaki düzgün fiziği de dikkat çekti.

Ozan Doğulu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler