Ana SayfaÜnlülerÖz yeğeni ile skandal ilişki yaşayan Murat Başoğlu şimdi ne yapıyor? Başoğlu,...

İlgili Postlar

Öz yeğeni ile skandal ilişki yaşayan Murat Başoğlu şimdi ne yapıyor? Başoğlu, evinin etrafına kule duvarları ördürdü!

Öz yeğeni ile aşk yaşadığı iddialı ile geçtiğimiz yaz aylarında büyük olay yaratan ünlü sunucu Murat Başoğlu şimdi nerelerde, ne yapıyor? Murat Başoğlu, gözlerden uzak yaşadığı evine kale duvarları ördürdü. Detaylar haberimizde…

Murat Başoğlu ve Hande Bermek boşanmalarına rağmen birlikte yaşıyorlar

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal ilişki yaşadığı iddiaları ile kamuoyuna damga vurmuştu. Ortaya çıkan fotoğrafların ardından başı iyice ağrıyan Başoğlu, 14 yıllık eşi ve çocuğunun annesi Hande Bermek ile boşanmasının ardından İstanbul – Beykoz’daki evlerini kapattı.

Murat Başoğlu şimdi ne yapıyor?

Murat Başoğlu ve Hande Bermek çifti, boşanmalarına rağmen ayrılmadılar. Çift, şimdi Bodrum – Gündoğan’daki yazlıklarında beraber yaşamaya devam ediyor.

Kule duvarları ördürdü

Villanın önünden geçen kişilerin bakışları, hakaretleri, küfürleri ve camlara taş atmalarından rahatsız olan Murat Başoğlu, sıkı güvenlik önlemleri aldı. Başoğlu, demir parmaklıkları olan kapıyı söktürüp evin çevresini kale duvarı gibi ördürdü. Böylece, artık içerisi hiç görünmüyor.

Kimseyle karşılaşmak istemiyor

Murat Başoğlu, kimseyle karşılaşmamak için evden sadece sabahın erken saatleri ve gecenin geç saatlerinde çıkıyor.

Ünlü sunucu, geçtiğimiz yaz aylarında bir teknede öz ağabeyinin kızı Burcu Bağoğlu olduğu iddia edilen bir kadınla öpüşürken görüntülenmişti. Görüntülerin ardından eşi Hande Bermek ile boşanmıştı. Ancak, çift boşanmalarına rağmen hala daha Bodrum’daki evlerinde gözlerden uzak birlikte yaşıyor.

Murat Başoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler