Ana SayfaDedikoduÖz yeğeni ile ilişki yaşayan Murat Başoğlu'ndan flaş karar!

İlgili Postlar

Öz yeğeni ile ilişki yaşayan Murat Başoğlu’ndan flaş karar!

Geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede uygunsuz görüntüleri ortaya çıkan Murat Başoğlu’ndan flaş karar. Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz yaşanan skandalın ardından zor günler geçirmeye devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Öz yeğeniyle ilişki yaşayan Murat Başoğlu ve Hande Bermek, boşanmaya rağmen birlikte yaşamaya devam ediyor!

Murat Başoğlu skandalı

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz aylarında öz yeğeni Burcu Başoğlu ile denizin açıklarında demirlediği teknesinde uygunsuz şekilde yakalanmıştı. Öz yeğeni ile ilişki yaşadığı ortaya çıkan Başoğlu, yargılama sürecinden geçmişti. Murat Başoğlu, o dönemden beri sıkıntılı günler yaşıyor.

Murat Başoğlu kimdir?

Murat Başoğlu ve Hande Bermek Bodrum’da yaşıyor

Boşandığı eşi Hande Bermek ile boşanmaya rağmen hala daha birlikte yaşamaya devam eden Murat Başoğlu, Bermek ile Bodrum’daki evlerinde yaşıyor. Sokağa rahatça çıkamayan Başoğlu son bir karar daha aldı.

Murat Başoğlu’ndan yeni hamle

Daha önceden de evini satıp yurt dışına çıkmak isteyen Murat Başoğlu, mahkemeden karar bağlanana kadar izin alamamıştı. Murat Başoğlu, şimdi de skandal olayın gerçekleştiği o teknesini satmaya karar verdi. Başoğlu, Apostol isimli teknesini satılığa çıkardı. Neredeyse herkes tarafından skandal bir olayla tanınan tekne, yeni sahibini arıyor.

Işık sizi sarsın

Murat Başoğlu, skandal olayın ardından gözlerden uzak bir hayat sürmeye başladı. Olayın ardından sosyal medya hesabından ilk paylaşımını tam sekiz ay sonra yapmıştı. Melek kanatlarının bulunduğu ve “Işık sizi sarsın” yazılı bir pankartın önünde çekilmiş bir pozunu paylaşan Başoğlu, bu paylaşımı ile de dikkat çekmişti.

Bir zamanlar ekranların aranan yüzlerinden biri olan Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz öz yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından gözlerden uzak ve sakin bir hayat yaşamaya başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler