Ana SayfaÜnlülerÖz babaları tarafından öldürülen iki çocuğun annesi Müge Anlı'ya çıktı, Anlı gözyaşlarına...

İlgili Postlar

Öz babaları tarafından öldürülen iki çocuğun annesi Müge Anlı’ya çıktı, Anlı gözyaşlarına boğuldu!

Öz babaları tarafından vahşice öldürülen iki küçük kız çocuğunun annesi Dilek Yardım, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yürekleri dağladı. Programın sunucusu Müge Anlı, gözyaşlarına hakim olamadı. Detaylar haberimizde…

Günlerdir tüm Türkiye bu çocuklara ağlıyor

Tüm Türkiye günlerdir öz babaları tarafından öldürülen 4 yaşındaki Elif Mina ve 2 yaşındaki Miray Hira için ağlıyor. Yürek dağlayan olay, günlerdir gündemde.

Müge Anlı, öz babaları tarafından öldürülen iki çocuğa ağladı

İki küçük meleği anneleri Dilek yardım, ATV ekranlarında Müge Anlı’nın sunumu ile yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olarak katıldı. Yardım, sözleri ile tüm stüdyoyu ve ekran başındakilerin içini sızlatırken, Müge Anlı da gözyaşlarına boğuldu.

Bana kimse destek olmadı

Acılı anne Dilek Yaman, kimsenin kendisine destek olmadığını ifade ederken, aslında bu olayın önüne geçilebilirdi şeklinde konuştu.

Buraya çıkmamın nedeni; korkmayın!

Dilek Yaman, herkesi ağlatan konuşmasında “Buraya çıkmamın tek sebebi; korkmayın. Ben korkmadım çocuklarımla iki göz odada günlerce kaldım. Ben çocuklarımı hiç bir zaman vermek istemedim. Ama başaramadım, kollayamadım onları. Benim tanıştığımda şiddet eğilimi yoktu. Evlendikten sonra başladı. İlk kızımın doğduğunda aldır diye çok uğraştı.” dedi.

Ben acıya değil, çaresizliğe ağlarım

Müge Anlı, acılı annenin sözleri karşısında gözyaşlarına hakim olamadı ve “Ben acıya değil, çaresizliğe ağlarım.” diyerek anne Dilek Yardım’ın çaresizliğine karşı üzüntüsünü dile getirdi.

Müge Anlı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler