Ana SayfaÜnlülerOyunculuk Kaşının Gözünün Güzel Olması Değildir!

İlgili Postlar

Oyunculuk Kaşının Gözünün Güzel Olması Değildir!

Oyunculuk kaşının gözünün güzel olması değildir! Başarılı oyuncu Asuman Dabak, Egenin Hamsisi isimli dizide canlandırdığı Fikret Gerginoğlu karakteri ile büyük beğeni topluyor. Asuman Dabak canlandırdığı karakterle ilgili neler söyledi? Dizilerin ve filmlerin aranılan oyuncusu olması dışında eğitimci de olan olan Dabak, genç oyunculara neler tavsiye etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Asuman Dabak, Fit Vücudu İle Dikkat Çekti

Oyunculuk Kaşının Gözünün Güzel Olması Değildir
Oyunculuk Kaşının Gözünün Güzel Olması Değildir

Oyunculuk kaşının gözünün güzel olması değildir!

Oyunculuk kaşının gözünün güzel olması değildir! Hayat verdiği karakterle sinema, televizyon ve tiyatro dünyasının aranılan oyuncularından olan Asuman Dabak, canlandırdığı Egenin Hamsisi dizisinde canlandırdığı Fikret Gerginoğlu karakteriyle oldukça sevildi.

Asuman Dabak kimdir?

Fikret Gerginoğlu evlerden ırak bir karakter

Rol aldığı Egenin Hamsisi dizisinde izleyicileri bol sürprizli ve kahkahalı bölümlerin beklediğini ifade eden usta sanatçı, özel hayatında Fikret Gerginoğlu karakteri ile alakası olmadığını belirtip şunları söyledi:

“Asuman Dabak ve Fikret Gerginoğlu arasında asla bir benzerlik yok. Gerginoğlu çok eğlenceli bir karakter, çok severek canlandırıyorum. Ancak yine de evlerden ırak. Biz sadece sete gittiğimizde karakteri üzerimize bir kostüm gibi giyer, setten ayrılınca da çıkarırız.”

Bu işin özünde disiplin var

Oyunculuğun dışında eğitimci kimliği ile de tanınan Asuman Dabak, güzel ya da yakışıklı olamanın oyuncu olmak için yeterli olmadığını belirterek, “Oyunculuk kaşının gözünün güzel olması değildir. Çok güzel ya da yakışıklı olmak da değildir. Oyunculuk çok uzun soluklu ve sürekli gelişen bir serüven. Biz okullarımıza da sadece gerçekten verimli olabileceğimiz, fayda sağlayabileceğimiz oyuncularımıza öncelik vererek kayıt alıyoruz. Sonrasında ise oyunculuk için devamlılık, istikrar, disiplin ve çok çalışmak gerekiyor. Zaman zaman çok eğleniyoruz ama özünde bu işin disiplin olduğu gerçeğinden asla dışarı çıkmıyoruz.” dedi.

Setlerde o kadar çok uyuşturucu kullanılıyor ki…

Daha önce yaptığı “Setlerde o kadar çok uyuşturucu kullanılıyor ki…” çıkışıyla bir hayli konuşulan usta sanatçı Asuman Dabak, konu ile ilgili “Neden çekineyim? Ne yapabilirler ki? Malumun ilanı bu. Ayrıca neden projelerde yer almayayım? Sanatımı iyi icra ediyorum. Kimse söylediğimi yalanlayamaz. Ancak, “Aaa neden böyle bir şey söyledi” diyebilir. Onun da yanıtı net: Gençleri korumak istiyorum.” demişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler