Ana SayfaÜnlülerOyuncu Volkan Başaran Gözaltına Alındı!

İlgili Postlar

Oyuncu Volkan Başaran Gözaltına Alındı!

İstanbul Beyoğlu’nda oğlunun karıştığı kavgayı evinin penceresinden izleyen 59 yaşındaki kadın başından vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Kolpaçino film serisinin oyuncularından oyuncu Volkan Başaran ile birlikte 3 şüpheli gözaltına alındı.

Volkan Başaran Kimdir?

Oyuncu Başaran, Şafak Sezer’in ünlü filmi Kolpaçinoda da rol almıştı.

Oyuncu Volkan Başaran, Murat Ö. ve Tolga Y. 21 Ekim Günü gece 03.00 sıralarında arabayla dolanıyorlardı. Grup gezinti sırasında Beyoğlu’nda daha önceden tanıdıkları Engin K.  rastlamışlardı. Aralarında selam verme polemiği yaşanan grup ile Engin K. arasında kısa süren kavga yaşandı. Yaşanan olaydan sonra oyuncu Volkan Başaran, Murat Ö. ve Tolga Y. Sütlüce’de bulunan iş yerine geri döndü. Volkan Başaran ile Tolga Y.’nin indiği araca arkadaşları olan Murat Ö. ve Zekeriya T. bindi. Engin K.’nın yaşadığı İstiklal Mahallesi İmambahçe Sokak’a giden Murat Ö. ve Zekeriya T. ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu evinin penceresinden çıkan Engin K.’nın annesi Necla Ceylan (59) başından vuruldu.

GÖZALTINA ALINDI

Yaşlı kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, polis kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında görgü şahitleri ve Engin K.’nın ifadesine başvuran polis şüphelilerin kullandığı aracın plakasını tespit etti. Araç üzerinden harekete geçen polis şüphelilerin adresini belirleyerek takip etmeyi başlattı. Sürdürülen takipler sonucu, 36 yaşındaki ünlü oyuncu Volkan Başaran ile birlikte, Tolga Y. (24), Murat Ö. (31) ve Zekariya T. gözaltına alındı.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Emniyette yapılan sorgulamalarda silahı kullandığını kabul eden Murat Ö. Necla Ceylan’ın yanlışlıkla vurulduğunu söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler