Ana SayfaÜnlülerOyuncu Ece Dizdar'ın Duygusal Paylaşımı

İlgili Postlar

Oyuncu Ece Dizdar’ın Duygusal Paylaşımı

Ünlü oyuncu Ece Dizdar’ın 1999 yılında meydana gelen Gölcük depreminde anne ve babasını kaybettiği ortaya çıktı. Güzel oyuncu, dün enkazdan kurtarılan Elif için yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
Ece Dizdar kimdir?

3 yaşındaki Elif Perinçek, İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan Doğanlar Apartmanı’nın enkazından 65 saat sonra sağ olarak kurtarıldı.

Enkazdan yaralı olarak kurtulan ‘mucize çocuk’ Elif, kısa sürede ülke gündemine otururken en duygusal paylaşımlardan biri de oyuncu Ece Dizdar’dan geldi. 17 yaşındayken meydana gelen 1999 depreminde anne ve babasını kaybeden   oyuncu Ece Dizdar, Elif’in enkazdan sağ çıkarıldığını öğrenince duygularını dil getirdi. Anne ve babasının geride kalan fotoğrafını paylaşan oyuncu “Elif… Böyle bir mucizeyi hayal edemiyorum. Ben 99’da bekleyip tersini yaşayanlardanım… Bu felaketi yaşayan için bu bitmeyen iyileşmeyen bir konudur. Allah Elif’e uzun ömürler versin. Yaralı kurtulan herkese şifa diliyorum.” dedi. Ece Dizdar’ın anne ve babasının depremde öldüğünü öğrenenler büyük şaşkınlık yaşadı.

38 yaşındaki oyuncu Ece Dizdar bugüne kadar; ‘Fi’, ‘Alef’ ‘Güneşi Beklerken’ ve ‘Beş Kardeş’ gibi sevilen dizilerde rol almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler