Ana SayfaÜnlülerOsmanlı torunu Müjdat Gezen'i affetmedi! Yargılanacak!

İlgili Postlar

Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi! Yargılanacak!

Osmanlı torunu Müjdat Gezen’i affetmedi! Yargılanacak! Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl konuk olarak katıldığı bir programda 2. Abdülhamit’in torunu olan Nilhan Osmanoğlu’na hakaret ettiği iddiası ile yargılanacak. Detaylar haberimizde…

Müjdat Gezen vasiyetini açıkladı

Müjdat Gezen ve Nilhan Osmanoğlu arasında hakaret davası

Ünlü tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, geçtiğimiz yıl televizyon ekranlarında yayınlanan bir programa konuk olarak katıldığı sırada 2. Abdülhamit’in torunu olan Nilhan Osmanoğlu hakkında geçen bir konuda Osmanoğlu’na hakaret içerikli sözler ettiği iddiaları ile gündeme geldi. Müjdat Gezen’in, Nilhan Osmanoğlu’nu hedef alarak hakaret içeren sözler söylediği iddia edildi.

Müjdat Gezen Kimdir?

Müjdat Gezen ifade verdi

Nilhan Osmanoğlu, Müjdat Gezen’in program sırasında kendisine yönelik hakaret içerikli sözler ettiğini iddia ederek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Savcılığın olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında Müjdat Gezen’in ifadesine başvuruldu. Müjdat Gezen, geçtiğimiz günlerde ifade verdi.

Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu kimdir?

İddiaları kabul etmedi

Müjdat Gezen’in, ifadesinde iddia edildiği gibi hakaret suçunu işlemediğini iddia ettiği, sözlerinde böyle bir ima içeriği olmadığını iddia ederek “Konuşmanın akışı ve bütünü sırasında seyirci tepkisinin ardından böyle algılanmış olabilir.” dediği iddia edildi.

Affetmedi

Savcılık, Müjdat Gezen ve Nilhan Osmanoğlu’nun arasındaki olayın uzlaşma kapsamında olduğu belirtilerek, dosyaya uzlaştırmacı tevzi etti. Ancak, Nilhan Osmanoğlu’nun Müjdat Gezen’i affetmediği iddia edildi.

Müjdat Gezen yargılanacak

Savcılığın yürüttüğü soruşturma sonrasında, Müjdat Gezen hakkında hakaret suçundan dava açıldığı, sanatçının 2.5 yıla kadar hapsi istemi ile yargılanacağı ve ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılanacağı iddia edildi.

Müjdat Gezen, geçtiğimiz yılın Şubat ayında konuk olarak katıldığı bir televizyon programında konusu geçen Sultan 2. Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu’na hakaret ettiği iddiası ile gündeme gelmişti. Taraflar, şimdi de davalık olup uzlaşma sağlayamadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler