teensexonline.com
Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOsman Tuğsal'ın Yeni Teklisi "Limon Ağacı"

İlgili Postlar

Osman Tuğsal’ın Yeni Teklisi “Limon Ağacı”

Geçtiğimiz sene “Sonunla Buldum” albümüyle büyük ses getiren Osman Tuğsal’dan yaza damgasını vuracak yeni bir besteye imza attı. Sesiyle dinleyenleri kendine hayran bırakan Osman Tuğsal’ın yeni teklisi “Limon Ağacı” iddialı geliyor. Yeni projesi için heyecanlı olan Osman Tuğsal’ın yeni şarkısının detayları haberimizde;

“Sonunda Buldum” Ses Getirdi!

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan Osman Tuğsal, geçtiğimiz sene “Sonunda Buldum” albümünü dinleyicileriyle buluşturdu. 3 şarkıdan oluşan albümün şarkıları ise dinleyici tarafından çok beğenildi. İlk albümüyle büyük bir çıkış yakalayan Osman Tuğsal adından daha çok söz ettirecek gibi duruyor.

Samimiyetiyle Övgü Topladı

Henüz 21 yaşında olan Osman Tuğsal sesiyle ve besteleriyle ön plana çıkan başarılı şarkıcılar arasında yer alıyor. Sosyal medya hesabını da aktif kullanan ve samimi paylaşımlar yapan Osman Tuğsal, genç yaşına rağmen bu tavrıyla sevenlerinden de tam not aldı.

Osman Tuğsal’ın Yeni Teklisi “Limon Ağacı”

Geçtiğimiz sene “Sonunla Buldum”la çıkış yakalayan Osman Tuğsal‘dan bu sene yazın en hit parçaları arasına girmeye aday olacak “Limon Ağacı geldi.” Sözü Osman Tuğsal’a ait olan şarkının düzenlemesi ise Adrian York imzası taşıyor. Osman Tuğsal’ın yeni şarkıcı “Limon Ağacı” bugünden itibaren tüm dijital müzik marketlerden dinleyicisiyle buluşacak.

Osman Tuğsal Kimdir?

Osman Tuğsal'ın Yeni Teklisi "Limon Ağacı"
Osman Tuğsal Yeni Teklisi “Limon Ağacı”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler