Ana SayfaKimdirOsman Tuğsal Kimdir?

İlgili Postlar

Osman Tuğsal Kimdir?

“Sonunda Buldum” şarkısıyla çıkış yapan Osman Tuğsal kimdir? Osman Tuğsal kaç yaşında? Osman Tuğsal albümleri neler? Osman Tuğsal aslen nereli? Osman Tuğsal hangi burç? Osman Tuğsal hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için yazdık.

Osman Tuğsal Kaç Yaşında? Osman Tuğsal Aslen Nereli? Osman Tuğsal Hangi Burç?

Osman Tuğsal, 14 Ekim 1998 senesinde Kıbrıs’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Kıbrıslı olan Osman Tuğsal Terazi burcudur.

Osman Tuğsal Kimdir?

Osman Tuğsal liseye kadar eğitim hayatını Kıbrıs’ta tamamlamıştır. Liseden sonra ” Londra Westminster Üniversitesi”ni kazanan Osman Tuğsal, müzik eğitimini Londora’da tamamlamıştır. Müziğe ilgisi küçük yaşlara dayanan genç şarkıcı, önce gitar ardından da keman çalmayı öğrenerek kendini iyice geliştirmiştir.

Sınırlarını zorlamak için İngilizce / Türkçe şarkı yarışmalarına katılan Osman Tuğsal, kendi şarkılarını yazmakta ve aynı zamanda kendi şarkılarının prodüktörlüğünü yapmaktadır. Osman Tuğsal 2018 senesinde 3 şarkıdan oluşan “Sonunda Buldum” albümünü müzik severlerle buluşturmuştur. İlk albümüyle dinleyicisinden beğeni toplayarak hızlı bir çıkış yakalayan Osman Tuğsal, 2019 senesinde “Limon Ağacı” adını verdiği single albümünü yayınlamıştır.

Osman Tuğsal Albümleri

  • 2018 – Sonunda Buldum

Osman Tuğsal Single Albümleri

  • 2019 – Limon
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler