Ana SayfaÜnlülerOnur Ünlü: Sübyancı Diyorlar, Korkuyorum!

İlgili Postlar

Onur Ünlü: Sübyancı Diyorlar, Korkuyorum!

Onur Ünlü: Sübyancı diyorlar, korkuyorum! Ünlü yönetmen Onur Ünlü, sosyal medya hesaplarında hakarete ve tehditlere maruz kaldığını iddia edip savcılığa başvurdu. Ünlü yönetmen şikayet dilekçesinde neler yazdı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Onur Ünlü ve Hazar Ergüçlü’den olay yaratan paylaşım! Hazar Ergüçlü neden mutsuz?

Onur Ünlü: Sübyancı diyorlar, korkuyorum!

Onur Ünlü: Sübyancı diyorlar, korkuyorum! Ünlü yönetmen Onur Ünlü, kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Hazar Ergüçlü ile olan ilişkisi nedeniyle savcılığa başvurdu.

Kendisinden 20 yaş küçük oyuncu sevgilisi Hazar Ergüçlü ile olan ilişkisi sebebiyle savcılığa başvuran ünlü yönetmen, sosyal medyada hakaret ve tehditlere maruz kaldığını ifade ederek saldırıya uğrayabileceğini belirtti.

Onur Ünlü ve Sevgilisi Hazar Ergüçlü
Onur Ünlü ve Sevgilisi Hazar Ergüçlü

Onur Ünlü kimdir?

Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim

46 yaşındaki ünlü yönetmen, şikayette bulunduğu dilekçesinde şunları yazdı:

“26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ile olan ilişkim nedeniyle sosyal medyada hedef haline getiriliyorum. Torunun yaşındaki kızla berabersin, sübyancı diyerek hakkımda linç kampanyası düzenleniyor.

Söz konusu eleştiriler, küçük düşürücü küfürler; itibarıma, haysiyetime yönelik ağır ithamlar. Bu yüzden halk bana karşı öfkeyle yaklaşıyor. Fiziksel bir şiddete maruz kalabilirim.”

Fiziksel bir şiddete maruz kalabileceğini ifade ederek kendisi hakkında yaplan eleştirileri de savcılığa sunan ünlü yönetmen Onur Ünlü, toplam 61 sosyal medya kullanıcısından şikayetçi oldu.

Onur Ünlü’nün şikayetçi olmasından sonra konu ile ilgili bir yazı kaleme alan Ayşe Özyılmazel, Hazar Ergüçlü’nün kendisinden 28 yaş büyük Beyazıt Öztürk ile beraber olsaydı yılın çifti seçileceğini iddia ederek şöyle devam etti…

Yılın çifti bile seçilirdi!

En sık ‘eleştiri’ ise Onur Ünlü’nün fiziksel görüntüsü üzerine yapılıyor. Sanırım yeterince yakışıklı ve hoş bulunmuyor.

Sanki aşkın fiziksel özelliklerle, kaslı vücutlarla, son moda saç kesimleriyle, kılıkla kıyafetle ilgisi varmış gibi. Sanki yurdumuzun erkeklerinin her biri Adonis’miş gibi!

Soruyorum size; iki ay sonra 27 yaşına girecek olan Hazar Ergüçlü, diyelim ki bekar ünlülerimizden Beyazıt Öztürk‘le beraber olsaydı, bu tepki gösterilecek miydi? (Bekar ünlü erkek denince aklımıza ilk olarak Beyazıt Öztürk’ün gelmesini ne yapacağız?) Üstelik Beyazıt, 49 yaşında, yani Onur Ünlü’den üç yaş büyük.

Ben size söyleyeyim; yılın çifti bile seçilirdi Hazar’la Beyazıt. Kimse de aradaki yaş farkını konuşmazdı.

Aynı Mehmet Ali Erbil‘in, yıllarca kendisinden 20- 22 yaş küçük kadınlarla ilişkilerine ses edilmediği gibi…

Bu arada yeri gelmişken Mali’ye geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda eski sağlığına ve neşesine kavuşmasını diliyorum.

Neyse yani, demem o ki; 26-27 yaşındaki bir kadının aklı başındadır ve 45-46 yaşındaki bir adamla beraber olabilir.

Bu kimseyi de ilgilendirmez.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler