Ana SayfaKimdirÖnder Atakanlı Kimdir?

İlgili Postlar

Önder Atakanlı Kimdir?

“Sevdim Seni Bir Kere” dizisinin başarılı oyuncusu Önder Atakanlı kimdir? Önder Atakanlı kaç yaşında? Önder Atakanlı dizileri neler? Önder Atakanlı filmleri neler? Önder Atakanlı aslen nereli? Önder Atakanlı hangi burç? Önder Atakanlı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Önder Atakanlı Kaç Yaşında? Önder Atakanlı Aslen Nereli? Önder Atakanlı Hangi Burç?

Önder Atakanlı 25 Ekim 1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan başarılı oyuncu Önder Atakanlı, Akrep burcudur.

Önder Atakanlı Kimdir?

Önder Atakanlı eğitim hayatını Ankara’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Ankara Üniversitesi Opera ve Koro Bölümü”nü kazanan Önder Atakanlı okuldan başarıyla mevzun olduktan sonra, Sinan Pekinton, Ecder Akışık ve Bozkurt Kuruç gibi çok usta isimlerden oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılında yayınlanan “Unutma Beni” dizisinde “Fuat” karakterini canlandırarak gerçekleştiren Önder Atakanlı, geçtiğimiz sene kadrosunda Berk Bakioğlu, Yağmur Çokgenç, Oğuzhan Kayra Koç, Şifanur Gül, Gonca Yakut, Nevzat Can, Didem Aygün, Pervin Balcı, Sevgi Temel, Nur Yazar gibi oyuncuların yer aldığı ve Star TV’de ekranlarına yayımlanan “Sevdim Seni Bir Kere dizisinde rol almıştır.

Önder Atakanlı Dizileri

  • 2019 – Sevdim Seni Bir Kere
  • 2014 – Beni Affet
  • 2011 – Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm
  • 2008 – Unutma Beni

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler