Ana SayfaKimdirElfatun (Oğuz Kaan Özdemir) Kimdir?

İlgili Postlar

Elfatun (Oğuz Kaan Özdemir) Kimdir?

Şarkılarıyla gönülleri fetheden Elfatun kimdir? Elfatun kaç yaşında? Elfatun albümleri neler? Elfatun aslen nereli? Elfatun kaç yaşında? Elatun hangi burç? Elfatun hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken  her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Elfatun Kaç Yaşında? Elfatun Aslen Nereli? Elfatun Hangi Burç?

Gerçek adı; Oğuz Kaan Özdemir olan Eflatun 22 Şubat 1979 tarihinde İzmir‘de dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Oğuz Kaan Özdemir, Balık burcudur.

Elfatun Kimdir?

Oğuz Kaan Özdemir eğitim hayatını İzmir’de tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı”nı kazanan Oğuz Kaan Özdemir, müzik eğitimini dünyanın en zor çalgılarından biri olan Korno bölümünde tamamlamıştır. Müzikal kariyerine İzmir Senfoni, İzmir Opera ve son olarak da Antalya Opera Orkestralarında çalışmasıyla başlayarak adım atan Oğuz Kaan Özdemir, aaha sonra Antalya Opera Orkestrasından istifa Albüm çalışmalarına başlamıştır. 2010 yılında ilk albümü “Cennette Bir Akşamüstü”nün aynı ismi taşıyan çıkış parçasında mors alfabesini kullanarak dünyada bir ilke imza atan Oğuz Kaan Özdemir’in bestelerini bugüne kadar Gülben Ergen, Mustafa Ceceli, Mustafa Sandal ve Burcu Güneş gibi birçok sanatçı yorumlamıştır.

2012 yılında ikinci albümü “Çıkmaz Sokaklar” yayımlayan Oğuz Kaan Özdemir  aynı adlı şarkıyı Burcu Güneş ile seslendirdi.

Eflatun Albümleri

  • 2010 – Cennette Bir Akşamüstü
  • 2012 – Çıkmaz Sokaklar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler