Ana SayfaDedikoduÖmür Varol ve Nihat Doğan’ın Joplu Otopark Kavgası

İlgili Postlar

Ömür Varol ve Nihat Doğan’ın Joplu Otopark Kavgası

Sunucu Ömür Varol ve Nihat Doğan öncesinde yumruklarla şimdi de jopla birbirlerine girdi. Beyaz TV’de program sunuculuğu yapan Ömür Varol ve Nihat Doğan; bu kez kanalın otoparkında, joplu ve küfürlü kavgaya tutuştu.

Öncesinde Yumruklu Kavga

Beyaz TV ekranlarının “Söylemezsem Olmaz” adlı sevilen magazin programını birlikte yürüten ünlü türkücü Nihat Doğan ve sunucu Ömür Varol, geçtiğimiz nisan ayında yumruk yumruğa kavga etmişlerdi. Programın sonrasında, çay bardaklarının ve yumrukların havada uçuştuğu kavga nedeniyle ikili, program sunuculuğundaki yollarını ayırmıştı.

Nihat Doğan “Söylemezsem Olmaz” adlı sabah programına İlkay Buharalı ve Bircan İpek ile halen devam ederken; Ömür Varol ise yine sabah saatlerinde “Ömür Varol ile Beyaz Gazete” isimli yeni bir programa başlamıştı. Aynı kanalda; sesiz sedasız çalışmaya devam eden ikili, bu seferde kanalın otoparkında birbirine girdi.

Nihat Doğan’dan “Ne Bakıyorsun Lan!”

İddialara göre dün öğlen saatlerinde; kanalın otoparkında Nihat Doğan, Ömür Varol’un kendisine bakmasına sinirlenerek “Ne bakıyorsun lan” şeklinde çıkıştı.  Ardından Varol’un verdiği cevap nedeniyle arabasından jopunu çıkaran Doğan, sunucu Varol’a saldırdı.

Küfürler Havada Uçuştu!

Kavga eden ikili, sin-kaflı küfürler ederek birbirine girince yine ilk kavgalarında olduğu gibi kanal çalışanları tarafından ayrıldı. Nihat Doğan’ı kanal binasının farklı bir yerine götüren çalışanlar, ünlü türkücüyü sakinleştirmeye çalıştı. Doğan’ın, bu esnada da küfür ve tehditler savurmaya devam ettiği bildirildi.

Beyaz TV’nin otoparkından önce Ömür Varol’un sonrasında ise Nihat Doğan’ın ayrıldığı beyan edildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler