Ana SayfaDedikoduAlişan Aşkından Sonra, ATV'deki İşinden de Oldu

İlgili Postlar

Alişan Aşkından Sonra, ATV’deki İşinden de Oldu

Alişan, Eda Erol ile nişan attıktan sonra ATV’de başlayacak projesinden de oldu. Eda Erol’un ablası Esra Erol’un eşi olan Ali Özbir tarafından hazırlanan Alişan için hazırlanan programın nişanın atılması sonrasında iptal edildiği öğrenildi.

[irp]

Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamalarda çiftin nişanı bozduğu net bir şekilde duyurulmuştu. Bu açıklamanın üzerinden çok az bir süre geçmesinin ardından ise ATV’deki projenin de iptal olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı. Konuyla ilgili gelen ilk bilgilerde nişanın bozulmasından dolayı Esra Erol’un eşi Ali Özbir’in kızdığı ve programı rafa kaldırma kararı aldığı öğrenildi.

Stüdyo Bile Bakmışlardı

Eda Erol ile ilişkisi başladıktan sonra Ali Özbir’in desteğini alan Alişan, yeni programı için stüdyo dahi bakmıştı. Fakat Eda Erol ile olan birlikteliğin devam edememesi, iş birlikteliğinin de sona ermesine neden oldu.

Geçtiğimiz dönemlerde Alişan, yeni bir programa başlayacağını duyurmuştu. Yaşanan son gelişme sonrasında yeni yayın dönemi öncesinde Alişan programsız kaldı. Her sezon, farklı kanallarda yeni bir program ile ekranlara gelen Alişan’ın bundan sonraki süreçte yeni bir anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler