Ana SayfaÜnlülerÖmür Gedik'in Papağan Jako'yla İlgili Haberleri Var!

İlgili Postlar

Ömür Gedik’in Papağan Jako’yla İlgili Haberleri Var!

Ünlü yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, 2 gündür magazin haberleri‘nde bomba etkisi yaratan Murat Özdemir’in bakdığı papağanına işkence yaptığını görüntüleyen videosunun ortaya çıkmasının ardından soluğu karakolda almıştı. Papağan Jako’nun sağlık durumuyla ayrıca ilgilenen Ünlü yazar Ömür Gedik , bugün yoğum temposuna rağmen papağan Jako’dan son haberleri vermeyide ihmal etmedi, detaylar Haberimizde..

Ömür Gedik’ten Ferhat Göçer’in Kızı İle İlgili Açıklama!

Ömür Gedik’in Papağan Jako’yla İlgili Haberleri Var!

Tv8 kanalında sevilerek izlenilen MasterChef yemek yarışmasıyla üne kavuşan Murat Özdemir, papağana işkence yaptığını kanıtlayan video yüzünden dün akşam gözaltına alınmıştı. Şikayetçi olmak için karakola giden Ömür Gedik, eziyet gören Jako’yuda ayrıca takibe almıştı.

Bugün Ünlü sanatçı Ömür Gedik, Instagram Hikayesinde papağan Jako’nun sağlık durumu hakkında güzel haberleri nihayet verdi.

Ömür Gedik kimdir?

İşte Ömür Gediğ’in Papağan Jako Paylaşımı..

 

Ömür Gedik'in Papağan Jako'yla İlgili Haberleri Var!
Ömür Gedik’in Papağan Jako’yla İlgili Haberleri Var!

Ömür Gedik, Acun Ilıcalı’nın da Tehlike Altında Olduğunu Söyleyerek Dikkat Çekmişti…

“Sürekli yukarı bakarak ‘Acun, Acun’ diye bağırıyor. Acun’un tehlike altında olduğunu düşünüyorum” dedi. Ömür Gedik  devamında ise: “Başka bir karakola gidip şikayetçi olduk sonra Murat’ın ve papağanın olduğu karakola gittik. Papağan bir odadaydı Murat’tan onun iki yan odasındaydı. Hayvan karanlık bir odadaydı yanına bir insan girdiğinde korkunç şekilde bağırmaya başlıyordu. O kadar korkmuş ki travma geçiriyordu. Hayvan kötü niyetli olmadığını anlayınca sakinleşiyor yanına oturdum konuştum. Murat sağlık muayenesine gidip geri geldiğinde ‘Acun Acun’ diye bağırmaya başladı. Polislere korkunç bir direnç gösterdi. Kuşla aynı karakolda ve bağırmaya devam ediyor. Hayvan sevenlerin bir kısmını Murat’ın evinin önünde bekliyor. Murat’ın polislere sorgu sırasında söylediği ‘Getirin o kuşu pişirip yiyeceğim. Spor yapıyorum proteine ihtiyacım var.’”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler