Ana SayfaKimdirÖmer Öztüyen Kimdir? Ezo Sunal'ın Eşi Ömer Öztüyen Kimdir?

İlgili Postlar

Ömer Öztüyen Kimdir? Ezo Sunal’ın Eşi Ömer Öztüyen Kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Ezo Sunal ile dünya evine giren Ömer Öztüyen kimdir? Son zamanlarda magazin gündeminde usta oyuncu Kemal Sunal’ın kızı Ezo Sunal ile olan ilişkisiyle adı sıklıkla anılan Ömer Öztüyen kimdir? Birçok kişi tarafından da kim olduğu epeyce merak edilen Ömer Öztüyen kimdir, kaç yaşında? Ne iş yapıyor? İşte; Ömer Öztüyen hakkında merak edilenler…

Merhum oyuncu Kemal Sunal’ın kızı ve Ali Sunal’ın kız kardeşi Ezo Sunal ile birliktelikleriyle adını magazin dünyasında duyuran müzisyen Ömer Öztüyen; 11 Şubat 2018 Pazar günü, Taksim’deki bir otelde, Ezo Sunal ile dünya evine girdi. Öztüyen; Ezo Sunal ile olan evliliğiyle sosyal medyada da kim olduğu çok merak eden isimlerden birisi oldu.

Ömer Öztüyen Kimdir? Ezo Sunal'ın Eşi Ömer Öztüyen Kimdir?

Ömer Öztüyen, Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezundur. Piyano ve keman virtiözü olan Öztüyen; bu enstrümanların yanı sıra viyola eğitimi de almıştır. Grup Gevende adlı bir müzikal grupta viyola çalma görevini yürüten Öztüyen; bugüne kadar yurt içi başta olmak üzere, Yunanistan, İngiltere, Hollanda, Portekiz, Ankara, Almanya, Fransa ve Belçika gibi ülkelerin önemli festivallerinde sahne almıştır.

Üç yıldır birlikte oldukları 34 yaşındaki Ezo Sunal ile hayatlarını geçtiğimiz gün birleştiren Ömer Öztüyen; en az eşi Sunal kadar çocuklarla iyi bir iletişime sahiptir. 2015 yılında, Ezo Sunal ile birlikte çocuklar için müzikli oyunlar ve etkinlikler içeren bir kitap yayınlamıştır.

 

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler