Ana SayfaDizilerÖlüm Çarkı Pazar Akşamı Ekranlara Gelecek

İlgili Postlar

Ölüm Çarkı Pazar Akşamı Ekranlara Gelecek

Ölüm Çarkı adı verilen yeni bir kurtuluş oyunu tüm dünyanın dikkatini çekti.

Şili ve Arjantin arasındaki 3200 kilometrelik alanda düzenlenen oyunlarda hayatta kalma uzmanları zorlu bir yarışa girdi.

8 Farklı İklimde Zorlu Mücadele Verilecek

8 farklı iklimin bulunduğu Ölüm Çarkı’nda yarışmacıların en önemli mücadelesi ikleme karşı olacak. Bazen çöl sıcağında, bazen de kutup soğuklarından mücadele etmek zorunda kalan kurtuluş oyunları pazar günü itibariyle ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

Tüm dünyanın konuştuğu oyunların yüksek izlenme oranlarına ulaşılacağı düşünülüyor. Özellikle 23.20 itibariyle TLC ekranlarında yayınlanacak olan macera dolu dizi, oyuncuların zorlu mücadelelerinin ekrana gelmesini sağlayacak.

Konu ile ilgili yapılan röportajlarda yarışmacıların özellikle ailelerinden uzaklaşmasının kendilerini oldukça zorladığını vurgulandı. Yeni bölümlerle ekranlara gelecek olan yarışma, özellikle İlerleyen dönemlerde oldukça konuşulacak.

Yeni Programla Hayatta Kalmak Öğretilecek

Yarışmacılar ile yapılan röportajlarda yarışmanın kendileri adına çok önemli değerler kattığı ifade edilirken sıcak bir yatağın dahi yarışmaya katıldıktan sonra çok önemli olduğunun anlaşıldığı belirtildi. Yarışmada yarışmacılarının düşünceleri de detaylı bir şekilde ekranlara getirilecek. Böylece zorlu şartlarda mücadele eden yarışmacıların neler yaşadığı, neler hissettiği ve gerçek hayata dair çıkarımları öğrenilebilecek. Pek çok açıdan farklı anların ekrana getirileceği yarışma bu bakımdan oldukça önemseniyor ve dikkat çekiyor. Yapılan çekimlerde oldukça farklı teknikler kullanıldığı gibi ilk günden itibaren sosyal medyada da yeni program oldukça dikkat çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler