Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisine Yeni İsim Katılıyor

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisine Yeni İsim Katılıyor

Star TV’de yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin’e yeni bir oyuncunun dahil olduğu belirtildi.

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerinde oynadığı İstanbul’a gelin geçtiğimiz günlerde ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Yayınlanan ilk bölüm izleyenler tarafından oldukça beğeni toplarken yeni bölümün ardından dizi derinleşen hikayesiyle birlikte ekranlara gelmeye devam ediyor. Yapılan son açıklamalarda diziye ünlü bir ismin daha dahil olduğu belirtilirken bundan sonraki süreç içerisinde dizinin çekimlerine Özge Borak dahil olacak.

İstanbullu Gelin Özge Borak’la Devam Edecek

Dizisinin 5. bölümü itibariyle dizide yer alacak olan Özge Borak, dizide Özcan Deniz’in eski aşkını oynayacak. Özellikle geçtiğimiz günlerde annesinin onayı olmamasına rağmen sürpriz bir evlilik ile hayatını birleştiren Özcan Deniz’in eski aşkının diziye dahil olması Özcan Deniz’in kafasının karışmasına neden olacak.

Dizide Neler Yaşanacak?

Faruk ile eski yıllarda hayatı kesişen fakat annesinin ilişkiye onay vermemesi nedeniyle mutlu bir birliktelik yaşayamayan Begüm’ün Bursa’ya dönmesi Faruk ve Süreyya arasında da çeşitli sorunların yaşanmasına yol açacak.

Londra’da yaşayan ve Bursa’ya dönme kararı alan Begüm’ün Bursa’ya dönüşü tüm aileyi derinden sarsacak. Özellikle Begüm’ün yıllardan beri dile getirmediği büyük bir sırrının olduğunun öğrenilmesi aile içerisinde de çeşitli tartışmalara yol açacak. Tüm bu gelişmeler sonrasında Süreyya’nın nasıl bir tepki vereceği ve ilişkisini nasıl sürdüreceği de oldukça merak uyandırıyor. Zira yayınlanan son bölümde Faruk ile Süreyya arasında oldukça sert tartışmalar yaşanırken tüm bu olayların üzerine Begüm gibi oldukça önemli bir ismin dahil olması tüm ilişkilerin yeniden karışmasına neden olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler