Ana SayfaÜnlülerÖldüğü Haberleri Yayılan Muhterem Nur'dan Güzel Haberler Var..

İlgili Postlar

Öldüğü Haberleri Yayılan Muhterem Nur’dan Güzel Haberler Var..

Günlerdir öldüğü haberleriyle gündemden düşmeyen merhum Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’dan nihayet bugün iyi haber geldi. Ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in eski dostlarından Muhteşem Candan, yoğun bakımdan haberler verdi. Tüm Detaylar Haberimizde..

Yoğun Bakımdaki Muhterem Nur’dan Kötü Haber Var..

Öldüğü Haberleri Yayılan Muhterem Nur’dan Güzel Haberler Var..

Türkiye’deki usat seslerden biri olan Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur, solunum yolları enfeksiyonu ve böbrek yetmezliği sebebiyle geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Muhterem Nur’un dün öldüğü haberleri ortaya çıktı sevenleri çok üzülmüştü. Çok Kısa sürede gündem olan ölüm haberleri hakkında açıklama yapma ihtiyacı duyan aile yakınları, çıkan haberlerin doğru olmadığını ve Muhterem Nur’un sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklama  yaptı.

Muhterem Nur ile ilgili görsel sonucu

Hayranları Çok Üzüldü!..

Bir süredir Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımda yatan Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un en son dün bilinci kapanmıştı. Tedavisine devam edilen Muhterem Nur’un kan değerleri değiştiği için solunum ve diyaliz cihazına bağlanmıştı.

Müslüm Gürses kimdir?

Müslüm Gürses’in Dostundan Muhteşem Haber!

Müslüm Gürses’in eski dostu Elenor Plak’ın sahibi olan Muhteşem Candan yaptığı açıklamada, Muhterem Nur’un solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin devam edildiği hatta Muhterem Nur’un ayak parmaklarını oynatabildiği ve gözlerini açtığı müjdesini verdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler