Ana SayfaDedikoduÖldü denilen Devran Çağlar açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Öldü denilen Devran Çağlar açıklama yaptı!

Sanatçı Devran Çağlar’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu sanılan Onur Akay, hesabının çalındığını belirterek Devran Çağlar’ın ölüm haberinin yalan olduğunu açıkladı. Öldüğü söylenen Çağlar da bir açıklama yaparak, “Büyük bir yanlışlık olmuş.” dedi. Detaylar haberimizde…

Sosyal medyada felaket tellalı olarak anılan Türk Sanat Müziği’nin eşsiz seslerinden duyarlı sanatçı Onur Akay, usta sanatçı Devran Çağlar’ın öldüğünü duyurmuştu. Aslında herkes bunun gerçek olduğunu düşünse de, gerçek bambaşkaydı.

Sanatçı Devran Çağlar’ın öldüğü haberleri sanat dünyasında bomba etkisi yaratmıştı. Haber, sanatçı Onu Akay’ın Twitter hesabından yapılmıştı. Gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bu haberin asılsız olduğu ortaya çıktı. Onur Akay, Twitter hesabının hacklendiğni açıkladı.

Onur Akay, “İkinci kez  Twitter hesabım hacklendi.. Neden böyle bir terbiyesizlik yapıldığını bilemiyorum, lütfen şu süreçte  Twitter hesabımdan yapılan paylaşımlara itibar etmeyiniz.. Yasal süreç avukatım aracılığıyla başlayacak. Değerli sanatçı arkadaşım Devran Çağlar’ın öldürmüşler. Ömrü uzadı diyelim ama ben hep saygıyla sanatçılarımızın sevenlerine bu haberleri ulaştırdım. Ölüm üzerinden bunu yapanlarda mahkemede görüşeceğiz…” açıklamasını yaptı.

Öldüğü sanılan ve sanat dünyasında bu haberle bomba etkisi yaratan usta sanatçı Devran Çağlar da bir açıklama yaptı. Ailesinin korktuğunu ifade eden Devran Çağlar, “Ben ölmedim, büyük bir yanlışlık olmuş. Telefonlara cevap vermekten bıktım. Ailem büyük panik yaşadı.” açıklamasını yaptı.

Bu açıklamalar sonrasında, Devran Çağlar’ın ailesi ve sevenleri rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler