Ana SayfaDedikoduEce Seçkin, makyajsız fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Ece Seçkin, makyajsız fotoğrafını paylaştı!

Şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabından makyajsız fotoğrafını paylaştı. Seçkin, paylaşımında erkeklere seslenerek “Bir kadının kaşını, kirpiğini, boyunu, kilosunu dert edip onları incitmeyin.” dedi. detaylar haberimizde…

Her daim ekranlarda makyajlı ve bakımlı görmeye alışkın olduğumuz ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabı üzerinden makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Ece Seçkin, uzun zamandır sosyal medyadan “Yiyorsa makyajsız halini paylaş” gibi yorumlar aldığını söyleyerek makyajsız fotoğrafını paylaştı.

Seçkin, erkeklere de seslendiği paylaşımına Instagram hesabı üzerinden “Uzun zamandır “yiyorsa makyajsız halini paylaş” gibi yorumlar alıyordum. Günlük hayatımda çok makyajlı gezen biri değilim ama Instagram’ı genelde sahne ve kulis fotoğraflarımı paylaşmak amacıyla kullandığım için beni hep makyajla ve kocaman kirpiklerle görüyordunuz. Bence bir kadının en önemli makyajı yüzündeki gülümseyiş ve gözlerindeki pırıltıdır. Beyler size söylüyorum. Bir kadının kaşını, kirpiğini, boyunu, kilosunu dert edip onları incitmeyin…Bırakın kadınlar gülümsesin, gözleri ışık saçsın…Kızlar size zaten bir şey söylememe gerek yok, durumu biliyorsunuz. Alın size…” notu ile paylaştı. Ünlü şarkıcının makyajsız da çok güzel göründüğü dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler