Ana SayfaÜnlülerOlay yaratan fotoğrafa son noktayı, Hazar Ergüçlü koydu!

İlgili Postlar

Olay yaratan fotoğrafa son noktayı, Hazar Ergüçlü koydu!

Murat Cemcir ve Bennu Yıldırımlar’ın Cannas’taki kırmızı halı fotoğrafının ardından günlerde konuşulan olaya son noktayı, Hazar Ergüçlü koydu. Hazar Ergüçlü, duruma açıklık getirdi. İşte detaylar…

Bennu Yıldırımlar, olay olan fotoğraf için Murat Cemcir’i koruma altına aldı!

Bennu Yıldırımlar ve Murat Cemcir fotoğraf krizinde son nokta

Nuri Bilge Ceylan’ın yönettiği, dakikalarca ayakta alkışlanan ‘Ahlat Ağacı’ filmi oyuncuları, Cannes Film Festivali’nde kırmızı halıda poz vermişti. Fotoğraf çekimi sırasında filmin oyuncularından Murat Cemcir, diğer bir oyuncu arkadaşı Bennu Yıldırımlar’ın önünde yer almış ve bu şekilde fotoğraf karesinde yer almıştı. Murat Cemcir’in Bennu Yıldırımlar’ın görünmesini engellediği şeklinde yorumlanan fotoğraf karesi, günlerce konuşulmuş, eleştirilmişti.

Bennu Yıldırımlar Kimdir?

Benim için sorun yok

Fotoğraf krizinin odağındaki ünlü oyuncu Bennu Yıldırımlar, konu hakkında yaptığı açıklamada “Büyütülecek bir şey yok. Anlık olayları böyle değerlendirmeyin. Benim için sorun yok.” diye konuşmuş ve Bennu Yıldırımlar’ı korumuştu.

Murat Cemcir Kimdir?

Hala daha konuşuluyor

Aradan günler geçmesine rağmen fotoğraf krizi hala daha devam ediyor, konuşuluyordu. Konuya son noktayı, filmin oyuncularından biri olan genç oyuncu Hazar Ergüçlü koydu.

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Bu ekibin bir parçası olamazdı

‘Ahlat Ağacı’ filminin basın gösterimi Kanyon AVM’de yapıldı. Gösterimin ardından filmin oyuncuları basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kırmızı halıda yaşanan fotoğraf krizi yine gündeme geldi. Oyunculardan Hazar Ergüçlü, konu hakkında konuştu ve normal şartlarda o fotoğraf çekiminin daha az oyuncu ile gerçekleşeceğini, ancak son anda yapılan bir değişiklik ile kalabalık bir çekim haline geldiğini, bu nedenle film ekibinin sıkışmak ve birbirinin önüne geçmek zorunda kaldığını ifade ederek “Zaten böyle bir davranışı bilerek yapacak bir kişi, en baştan bu ekibin bir parçası olamazdı.” dedi.

Fotoğraf yerine Asia Argento’nun yaptığı açıklama gündem olmalıydı

Genç oyuncu Hazar Ergüçlü, ödül töreni sırasında oyuncu Asia Argento’nun yaptığı Hollywood’daki taciz skandalı ve Harwey Weinstein’la ilgili sert ifadeler içeren konuşmanın asıl gündem olması gerektiğini, sektör açısından çok önemli olan bu konuşma yerine, kırmızı halı fotoğrafının daha çok konuşulmasını doğru bulmadığını ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler