Ana SayfaDizilerOlay Transfer! Savaşçı Dizisine Ünlü Sanatçı Katıldı...

İlgili Postlar

Olay Transfer! Savaşçı Dizisine Ünlü Sanatçı Katıldı…

Fox TV televizyonlarında önümüzdeki yeni sezonunda izleyicisiyle bulaşmaya hazırlanan fenomen dizi ‘ Savaşçı ‘ oyuncu kadrosuna usta oyuncu dahil oldu. Sürpriz isim diziye Göktürk Albay rolü ile katılırken, sosyal medya paylaşımı ile de takipçilerini heyecana boğdu. İşte Detaylar…

Tamer Karadağlı’nın Yazdığı Asker Mektubu Ünlülerin Beğeni Yağmuruna Tutuldu..

Olay Transfer! Savaşçı Dizisine Ünlü Sanatçı Katıldı…

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, Osman Taşçı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu, hikayesi Süleyman Çobanoğluna ait olan ve başrollerini Murat Serezli ile Sarp Levendoğlu’nun paylaştığı Savaşçı dizisinde en son geçtiğimiz Eylül ayında 99. bölümüyle izleyicisi karşısına çıkmış ve oyuncu kadrosunda bazı değişiklik yaşanmıştı. Kağan Bozok rolüne can veren oyuncu Berk Oktay yeni sezon başlamadan Savaşçıdan ayrılmış ve Yasak Elma’nın oyuncu kadrosuna dahil olmuştu..

Fenomen dizi Çocuklar Duymasın da Haluk karakterine can vererek  hafızalarda yer eden Tamer Karadağlı, ara verdiği uzunca bir zaman sonra televizyone geri dönüyor. Tamer Karadağlı, sosyal medya hesabından duyurduğu bir paylaşımla Savaşçı da ki Göktürk Albay rolünü devr aldığını hayranlarına ilan etti.

Tamer Karadağlı Kimdir?

‘Göktürk Albay geliyor… Bekleyin…’

Tamer Karadağlı, ‘Göktürk Albay geliyor… Bekleyin…’ notunu düştüğü bir paylaşım yaparak  Fox TV’nin fenomen dizisi Savaşçı kadrosuna katıldığını duyurdu. Yoğun bir ilgiyle karşılanan bu haberden sonra, Savaşçı nın yeni sezon tarihi ise henüz kanal yönetimi tarafınan açıklanmadı.

Tamer Karadağlı Kimdir?

İşte Tamer Karadağlı Savaşçı Paylaşımı…

Tamer Karadağlı Savaşçı Paylaşımı
Tamer Karadağlı Savaşçı Paylaşımı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler