Ana SayfaÜnlülerOktay Seven Yeni Yılı Değerlendirdi!

İlgili Postlar

Oktay Seven Yeni Yılı Değerlendirdi!

Astrolog ve modacı olarak tanınan Oktay Seven, kısa sürede şöhretin basamaklarını tırmandı.

Modacı yanını astroloji ile tamamlayan Oktay Seven, yeni yıl ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. 2017’de ön plana çıkacak trendleri açıklayan Seven, aynı zamanda ipuçları vermekten de geri kalmadı.

Yeni Yılın Renkleri Kırmızı Ve Mor

Değerlendirmeye göre kırmızı ve mor renkler 2017’nin renkleri olacak. Kıyafetlerde özelikle farklı çiçek desenlerinin 2017’de yeniden görülecek ve çiçek desenlerinin yanı sıra, barok desenler, deri, altın ve gümüş de yine kıyafetlerde işlenecek.

Sıkı Kıyafetler Popüler Olacak!

Daha çok yabancı magazin yıldızlarından görmeye alışkın olduğumuz sıkı ve transparan kıyafetlerin 2017’de ön plana çıkması bekleniyor. Özellikle son dönemlerde 60’lı ve 70’li yılların daha fazla ön plana çıkarıldığı moda dünyasında 2017 itibariyle de benzer bir senaryo yaşanacak. Oktay Seven yaptığı açıklamalarda 60’lı ve 70’li yılların 2017’de daha etkili olacağını söylerken, kendi tasarımlarında da bu yılların izlerinin görülebileceğini aktardı.

Oktay Seven Butiği Parlıyor!

Oktay Seven yaptığı açıklamalarda kendi adı ile açtığı butik hakkında da bilgiler verirken kişiler için yaptığı tasarımlarda kişiliğe göre özel çalışmalar yapmayı tercih ettiğini ve bunun da kendisi için başarıyı getirdiğini söyledi.

Kendinizi Tanıyın!

Kadınlara moda hakkında önemli ipuçları sunan Oktay Seven, kadınların vücutlarını tanıması gerektiğini söyledi. Moda uzmanı kadınların vücutlarını iyi tanıması, daha cesur seçim yapmalarını sağlıyor derken tercih edilen kıyafetlerin de vücudu en iyi şekilde sunduğun belirtti. Butiğine gelen kadınlar üzerinden moda ve kadınların dünyasına dair önemli çıkarımlar yaptığını da söyleyen modacı, özelikle kadınların daha çok birbiri ile yarışta olduğunu söyledi. İddiaya göre kadınların birbirine karşı şıklık yarışı daha bakımlı olmayı, uygun giyinmeyi ve modayı takip etmeyi zorunlu kılıyor.

Oktay Seven Kimi Beğeniyor?

Tercihleri ve beğenileri konusundaki sorulara da yanıt veren modacı, Türkiye’de en çok beğendiği ismin Ajda Pekkan olduğunu söyledi. Ünlü modacı, Ajda Pekkan’ın giyim konusunda çok iddialı olduğunu ve Türkiye’nin en önemli tarzlarından birisi olmayı başardığını da sözlerine ekledi. Yapılan bu röportaj pek çok kişi tarafından yakın takip edilirken, sosyal medyada da oldukça paylaşım aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler