Ana SayfaÜnlülerLeyla Lydia Tuğutlu Hayallerinin Ötesine Geçti!

İlgili Postlar

Leyla Lydia Tuğutlu Hayallerinin Ötesine Geçti!

Türkiye’de çok fazla tanınmayan ve yeni bir kariyere başlayan Leyla Lydia Tuğutlu, yeni dizi projesi için çok heyecanlı.

ATV’de yayınlanmaya başlayacak “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisinin güzel yıldızı Leyla Lydia Tuğutlu, Kerem Bürsin’le paylaştığı başrol ile ilk defa bu kadar iddialı bir yapımda yer alıyor. Hayatı ile ilgili oldukça samimi itiraflarda bulunan güzel oyuncu, 10 yıl önce geldiği noktaya gelebileceğini hayal bile etmediğini söyledi.

Kerem Bürsin ile filmde aşk yaşayacak olan Leyla Lydia Tuğutlu, partneri hakkında da iddialı

2016 Nasıl Geçti?

Leyla Lydia Tuğutlu verdiği röportajda 2016 yılının kendisi için iyi geçmediğini ve 2017’deki yeni dizi projesi ile birlikte iyi bir başlangıç yapmak istediğini söyledi. 2017 için iyi temennilerde bulunan güzel oyuncu, diziden beklenen ilgiyi görmek istediğini söyledi.

4 Ocak’ta Başlıyor!

ATV’de izleyiciyle 4 Ocak tarihi itibari ile buluşacak dizi, yeni sezonun iddialı yapımlarından birisi olmaya aday. Özellikle fragmanların yayınlanmaya başladığı ilk günlerden itibaren oldukça dikkat çeken ve internette de konuşulan dizi aynı zamanda Leyla Lydia Tuğutlu, Kerem Bürsin ikilisi üzerinden de oldukça beğeni topladı.

Tutkulu Aşk Yaşayacaklar!

Dizinin ana konusu Ali (Kerem Bürsin) ile Derin (Leyla Lydia Tuğutlu) arasında yaşanacak tutkulu aşk. Yolları rast geldikten sonra kısa sürede birbirine tutkulu bir aşk besleyecek çift, ekranların en sevilen çiftlerinden olacak.

Ay Yapım tarafından ekranlara taşınan dizinin senaryosu oldukça özel ve aynı zamanda Ece Yörenç’in imzası var. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı var.

Dans Dersleri Aldı!

Dizide Derin karakterini canlandıracak Leyla Lydia Tuğutlu, rolü için özel bir hazırlık sürecinden geçti. Varlıklı bir ailenin kızı olan Derin’in özel ilgileri ve hobileri için dans dersleri alan Leyla Lydia Tuğutlu, dizi sayesinde de dans yeteneğini de geliştirme imkanı sağladı. Röportajda iki aydır dans dersi aldığını hatırlatan güzel oyuncu hayatı için en büyük hobilerden birisinin da dans olduğunu söyledi.

Yeni dizi projesi ile televizyonlarda izleyici karşısına çıkacak Leyla Lydia Tuğutlu’nun oldukça heyecanlı olduğu görülürken dizinin ne kadar çok sevileceği ve reyting sıralamasında ne kadar yükseleceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler