Ana SayfaÜnlülerOktay Kaynarca'dan takipçisine sert sözler

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca’dan takipçisine sert sözler

Oktay Kaynarca’dan takipçisine sert sözler. Ünlü oyuncu Oyuncu Oktay Kaynarca, tatil fotoğrafının altına “Hayat sana güzel” diye yorum yapan bir takipçisine “Başkalarının hayatlarını irdelemek yerine işini iyi yap.” diyerek sert çıktı. Kaynarca, tepkisi ile şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…

Oktay Kaynarca’dan bomba açıklama: Ya Sezer’le ya da Emel’le…

Oktay Kaynarca takipçisine verdi veriştirdi

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ve Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, Bodrum’da tatil yapıyor. Kaynarca, tatilden bir pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun fotoğrafına bir takipçisi “Hayat sana güzel tabi bizde kaporta düzeltelim.” şeklinde esprili bir yorum yaptı. Oktay Kaynarca, takipçisinin bu yorumuna çok sinirlendi.

Oktay Kaynarca kimdir?

Oktay Kaynarca’dan takipçisine “Yükseklerde yılanlara da rastlayabilirsiniz kartallara da”

“Hayat sana güzel” yorumu yapan takipçisine sinirlenen Oktay Kaynarca’nın tepkisi de bir hayli ağır oldu. Kaynarca, o yoruma “Bak koçum canım ciğerim aslanım… Biz de çok çalıştık çok yorulduk, hala da çalışıyoruz bazen 36 saat gece gündüz sıcak soğuk her şartta ve iyi görünmek zorunda olarak. Şimdi diyeceğim şu; başkalarının hayatlarını irdelemek, kıskanmak, gıybet yapmak yerine işini iyi yap ve hayal et. En iyisi olacağım de, en iyisi. Çünkü Rab isteyeni ve çalışanı geri çevirmez. Yükseklerde yılanlara da rastlayabilirsiniz kartallara da. Kimileri kanatlarıyla gelir kimileri de sürünerek.” şeklinde bir yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler