Ana SayfaÜnlülerOkan'ın Merak Ettiği Demet'in Seks Hayatı Değildi...

İlgili Postlar

Okan’ın Merak Ettiği Demet’in Seks Hayatı Değildi…

Okan’ın merak ettiği Demet’in seks hayatı değildi! Geçtiğimiz hafta Okan Bayülgen ile Demet Akalın arasında yaşanılan polemik, oldukça ses getirmişti. Okan Bayülgen’in, “Ödülünü alan sevişmeye koşuyor” sözlerini masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi oldukça ilginç yorumlarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın’dan Okan Bayülgen’e Yanıt!

Okan’ın merak ettiği Demet’in seks hayatı değildi!

Geçtiğimiz hafta katıldığı bir ödül törenlerinden erken erken çıkan ünlüleri eleştiren Okan Bayülgen’in sözleri oldukça konuşulmuştu.

Müzik On Air ve Bahçeşehir Üniversitesi radyosu BAU Radyo İşbirliğiyle düzenlenen BAU Radyo 3. Müzik On Air Ödülleri gecesinde ödül alan Okan Bayülgen geceye damga vurarak şunları söylemişti:

“Ödül törenlerini seviyorum. Görmediğim birçok arkadaşımı görüyorum bu vesile ile ama hemen ödülünü alan sevişmeye koşuyor. Sevişmeye vakit bulamıyoruz ya çünkü.”

Okan Bayülgen'in ödül gecesindeki sözleri geceye damgasını vurdu.
Okan Bayülgen’in ödül gecesindeki sözleri geceye damgasını vurdu.

Okan Bayülgen kimdir?

Çocuk bakıyoruz, no sex!

Okan Bayülgen’in, “Ödülünü alan sevişmeye koşuyor” sözlerine Demet Akalın’dan gelen “Evime döndüm, çocuk bakıyoruz no sex” sözlerini masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi şaşırtıcı yorumlarda bulundu. 

İşte Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk  ve Ömür Gedik’in oluşturduğu Magazin Konseyi’nin yorumları…

Demet’in evinde bakıcı yok mu?

Onur Baştürk: Okan güzel espri yapmış. Büyük saygısızlık ödülünü alan herkesin salondan firar etmesi, asla beklememesi. Tüm ödül törenlerinde yaşıyoruz bunu. Sadece bu ödül törenine has bir durum değil. Okan da konuyu tatlı tatlı eleştirmiş. Yoksa tabii ki kimsenin sevişmeye gittiği yok. Demet Akalın’ın yanıtı da akla şunu getiriyor: Sanki iki saat geç gitse, evde bakıcı yokmuş gibi…

Cengiz Semercioğlu: Okan’ın merak ettiği Demet’in seks hayatı değildi zaten. Genel olarak ödül törenlerinde yaşanan duruma çarpıcı bir örnekle dikkat çekmeye çalıştı. Seks değil, ödülünü alan içmeye koşuyor dese olay bu kadar konuşulmayacaktı. İşin içine “seksi bir şeyler” girince her olayda dikkatler daha çok çekiliyor.

– Ömür Gedik: Okan, ödülünü alanın oturup törenin bitmesini beklemediğini, hemen kaçtığını söylemek istedi aslında. Dikkat çekmek için de çoğu kez yaptığı gibi işin içine yine seksi kattı. Ünlülerin katıldığı ödül törenlerinin kanayan yarası, ödülü alanın hemen tüymesi, finalde salonda kimsenin kalmaması. Demet de ödülü alıp hemen çıkanlardan olduğu için konuyu sevişmeden çocuk bakmaya getirmiş, topu bu şekilde göğüsleyip yumuşatmış.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler