Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'un avukatından flaş açıklama! Kurt ailesine 'karşılıksız çek' suçundan dava açıldığı...

İlgili Postlar

Okan Kurt’un avukatından flaş açıklama! Kurt ailesine ‘karşılıksız çek’ suçundan dava açıldığı doğru mu?

Okan Kurt’un avukatından flaş açıklama! Kurt ailesine ‘karşılıksız çek’ suçundan dava açıldığı doğru mu? Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine karşılıksız çekme suçu nedeni ile dava açıldığı iddia edilmişti. İddiaların ardından Okan Kurt sessizliğini bozdu. Avukatı aracılığı ile açıklama yağan Okan Kurt, iddialar hakkında ne dedi? Dava iddiaları doğru mu? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine, karşılıksız çek suçundan dava şoku!

Okan Kurt ve ailesine karşılıksız çek suçundan dava iddiası

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, babası ve kardeşlerine karşılıksız çek verme suçundan dava açıldığı iddia edilmişti. Okan Kurt, babası ve kardeşine çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı konulması ile her bir çek yaprağı için 1500 güne kadar adli para cezası verilmesi istendiği iddia edilmişti.

Demet Akalın kimdir?

Çekler karşılıksız çıktı iddiası

Bir petrol şirketinin, geçtiğimiz Haziran ayında Okan Kurt ve ailesinden 560 bin TL değerindeki 3 ayrı çekin karşılıksız çıktığını iddia ederek, şikayetçi olduğu, Okan Kurt ve ailesi hakkında İstanbul İcra Ceza Mahkemesi’nde 3 ayrı dava açtığı, bu petrol şirketinin davalara sunduğu dilekçelerinde söz konusu olan şirketten 31 Mayıs’ta 95 bin TL, 2 Haziran’da 364 bin TL ve 100 bin TL tutarlarında çek aldığını, ancak bu çeklerin karşılıklarının banka hesaplarında bulunmadığını bildirdirerek dava açtığı iddia edilmişti.

Okan Kurt kimdir?

Okan Kurt’tan dava açıklaması

Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan iddiaların ardından gözle Kurt ailesine çevrilmişken, beklenen açıklama geldi. Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt, avukatı Mehmet Durmaz aracılığı ile yazılı bir açıklama yaptı.

Okan Kurt’un avukatı Mehmet Durmaz’ın açıklaması

Okan Kurt Ekopet Taşımacılık Taahhüt Akaryakıt ile hiçbir ortaklığı bulunmadığı gibi çek ihtilafları ile ilgili imzası, şahsi bir borcu veya herhangi hukuki bir sorumluluğu da bulunmamaktadır. Müvekkilin hissedarı dahi olmadığı bir şirket üzerinden şahsına yöneltilen haberler gerçek değildir.

Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt ve ailesine karşılıksız çekme suçu nedeni ile dava açıldığı iddia edilmişti. Okan Kurt, iddiaların ardından sessizliğini bozdu. Okan Kurt, avukatı aracılığı ile açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler