Ana SayfaÜnlülerOkan Kurt'tan Akalın'ın en yakın arkadaşına saldırı!

İlgili Postlar

Okan Kurt’tan Akalın’ın en yakın arkadaşına saldırı!

Demet Akalın’ın organizatörü Halil Yıldırımla Okan Kurt’un boşanma sonrası arası açılmıştı. Okan Kurt’un geçtiğimiz hafta Yıldırım’ı dövüldüğü iddia edildi!

Okan Kurt kimdir?

“Başlamak bitirmenin yarısıdır”

Şarkıcı Demet Akalın’la boşanma sürecinin ardından haciz işlerini yoluna koymaya çalışan Okan Kurt, sosyal medya hesabından iki gün önce paylaştığı bir fotoğrafa “Başlamak bitirmenin yarısıdır” yazdı ve bu fotoğrafın altına takipçileri tarafından destek mesajları yağmıştı.

Demet Akalın’ın organizatörlüğünü yapan Halil Yıldırım’ın, boşanma sürecinin ardından Okan Kurt’la arası bozulmuştu. Beyaz TV’de ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz” programında Bircan Bali, bir dönem Okan Kurt’un da işlerini yapan Halil Yıldırım’ın, geçtiğimiz haftalarda sonu bir mekanda Okan Kurt’tan dayak yediğini belirtti.

Bircan Bali programda, kendisini Okan Kurt’la aynı mekanda bulunduğu bir arkadaşının aradığını ve ünlüler tarafından tanınan bir isim olan Halil Yıldırım’ın, Okan Kurt tarafından dövüldüğünü uzunca anlattı.

Küfürler ve hakaretler savurdu!

Programda ikilinin ağza alınmayacak küfürler ve hakaretler savurarak kavga ettiğini anlatırken, Okan Kurt’un, “Siz benim paramı mı yiyeceksiniz?” cümlesi kurduğu söylendi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler