Ana SayfaÜnlülerOkan Karaca Yeni Bir Televizyon Programı Yapabileceğinin Sinyallerini Verdi!

İlgili Postlar

Okan Karaca Yeni Bir Televizyon Programı Yapabileceğinin Sinyallerini Verdi!

Televizyon şovlarından, oynadığı dizi ve filmlerden tanıdığımız Okan Karacan, şimdilerde başarılı bir iş adamı. İş dünyasında yaptığı başarılı işlerle adından söz ettiren Karacan, iletişim ve marka danışmanı Burçak Ilıman’ın instagram üzerinden yaptığı ‘Home Office’ programının konuğu oldu. Bir sohbet havasında geçen programda Okan Karacan, yeni bir televizyon programı yapabileceğinin sinyallerini verdi.

Okan Karacan kimdir?

Okan Karacan Yeni Bir Televizyon Programı Yapabilirim!

Ünlü şovmen, oyuncu, sunucu ve iş insanı Okan Karacan, İletişim ve Marka Danışmanı Burçak Ilıman’ın Instagram üzerinden yaptığı programına konuk olan Karacan, programda komedyenlikten iş dünyasına, verdiği kilolardan, hayatına dokunduğu ünlülere kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca herkesi eğlendirebilecek bir televizyon programı yapmak istediğini açıkladı.

CEM ÖZER’İN PEŞİNDEN ÇOK KOŞTUM!

Emek vermeden hiçbir şey olmadığını dile getiren Okan Karacan, Terakki lisesinde okuduğu sıralarda, televizyonlarda bir tek talk show olduğunu, oda Cem Özer’in programı olduğunu. Devamlı onun peşinde olduğunu ve show yaparken Cem Özer’in kulisine girdiğini ve o günün stresiyle terslendiğini, ondan sonra yeni bir başlangıç yaptığını. gençlere hayallerinden vazgeçmemelerini tavsiye etti.

GÖKÇE BAHADIR’IN KARİYERİNDE ROLÜM BÜYÜK!

Gökçe Bahadır ile ilgili bir anısını anlatan Karacan, “Önceden ofisimizin yarısı Tümay Özokur’un idi ve bizim çocuk oyunlarında bir kızı çok beğendiler. Sonrasında o kız Hayat Bilgisi dizisinde Törpü karakterini ardından ise Yaprak Dökümü’nde ‘Leyla’ karakterini canlandırdı. O kız Gökçe Bahadır idi. Ben bu hikayeden de gururla bahsediyorum” dedi.

ŞOVMENLİK BENİ ÇOK HEYECANLANDIRIYOR!

Oyunculuk, sunuculuk gibi bir çok projede yer aldığını ama en çok kendisini heyecanlandıran işin şovmenlik olduğunu dile getiren Karacan, “Özellikle Best TV’ de yaptığım işler bunların başında geliyor. O dönemlerde ilk çıkış yapan şarkıcıların lansmanları benim programımda oldu. Trt’ de de bir sabah kuşağında şovmenlik yapmıştım. Bu yüzden bu iş benim için başka bir duygu. Bana ait bir alan olduğunda 7’ den 70’ e herkese dokunabileceğimi düşünüyorum. Çünkü 81 ile dokunabilecek kapasitedeyim. Hayat tecrübesi bu konuda ilk planda oluyor’’ dedi.

ASLINDA PROFESYONEL BİR AŞÇIYIM!

Okan Karaca, programda aşçılık eğitimi aldığını ve diplomalı aşçı olduğunu dile getirdi. Mutfağa girip yemek yapmanın kendisine terapi gibi geldiğini söyledi.

Okan Karacan Nasıl Zayıfladı ? Hangi Diyetle Kilo Verdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler