Ana SayfaKimdirOkan Boyar Kimdir?

İlgili Postlar

Okan Boyar Kimdir?

Kendi adına yaptığı Tv programıyla oldukça başarılı olan ünlü fenomen Okan Boyar Kimdir? Okan Boyar Kaç Yaşında? Okan Boyar Ne Zaman Doğdu? Okan Boyar Nerede Doğdu? Okan Boyar Aslen Nereli? Okan Boyar Hangi Burç? Okan Boyar hakkında merak ettiklerininz Kimdir yazımızda. İşte Okan Boyar…

Okan Boyar Kaç Yaşında? Okan Boyar Ne Zaman Doğdu? Okan Boyar Nerede Doğdu? Okan Boyar Aslen Nereli? Okan Boyar Hangi Burç?

05.05.1983 Tarihinde İzmirde dünyaya gelen Okan Boyar,  Aslen İzmirlidir. Okan Boyar, 38 yaşındadır ve Boğa burcudur…

Okan Boyar Kimdir?

İki çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu. 20’li yaşlarına gelmeden büyük hayranlık beslediği ve iş disiplininin yanı sıra hayata bakışı ve ailesine düşkünlüğünü kendine örnek aldığı Seda Sayan ile tanışıp kendini çok sevdirdi. Böylelikle ünlülerin camiasına merhaba dedi.

Sonrasında kendini geliştirmekten asla vazgeçmedi sosyal medya fenomenliğinin yanı sıra İzmir’de kendine ait bir fotoğraf stüdyosu ve prodüksiyon firması kurup bu alanlarda da başarısını devam ettirdi. Seda Sayan, Bülent Ersoy ve Linet gibi bir çok ünlünün de konser fotoğrafçılığını üstlendi. Davet edildiği tv programlarında çizdiği pozitif enerji ve güler yüzlü karakteri ile dikkat çeken Okan Boyar, Cine 5 ekranlarında izleyicilerle buluşan Okan’ın Dünyası adlı program ile hem ünlü konukları ağırladı hemde magazin gündemindeki konuları ele aldı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler