Ana SayfaÜnlülerOkan Bayülgen 'den Gülben Ergen'i Kızdıracak Sözler

İlgili Postlar

Okan Bayülgen ‘den Gülben Ergen’i Kızdıracak Sözler

Sevilen sanatçı Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen ‘in sunduğu Nokta programına konuk oldu. Okan Bayülgen’in kendisine “Aramıza senin gibi bir tipi almak istemeyiz” sözlerine Ergen “Aranıza beni almak için takla atarsınız da, belli etmezsiniz. Bayılırsınız ben aranıza gireyim de, muhabbet edelim diye” cümleleri ile yanıt verdi.

Gülben Ergen kimdir?

Okan Bayülgen kimdir?

“Biz Seni Aramızda İstemeyiz”

Şarkıcı Gülben Ergen, Bayülgen’in sunduğu ‘Nokta’ adlı programa konuk oldu. Okan Bayülgen, Gülben Ergen’e, “Sen aslında kimi sanatçıların yapmak istediği şeyi de yapmak istiyorsun. Yani Zuhal Olcay gibi, Leman Sam gibi de olmak istiyorsun ancak kimse buna izin vermez. Çünkü sanatçılar kamplara ayrılılar. Bahsettiğim durum siyasi kamplaşma değil, ancak bir kamplaşma vardır” dedi.

Okan Bayülgen Soruşturma Kapsamında İfade Verdi.

Ardından Okan Bayülgen’in, “Mesela biz aynı kafadan, aynı mektep mezunları bir araya geliriz. Senin gibi bir tipi aramıza almak istemeyiz” sözleri üzerine şarkıcı Ergen, “Aranıza beni almak için takla atarsınız da, belli etmezsiniz. Bayılırsınız ben aranıza gireyim de, muhabbet edelim diye” dedi.

Okan Bayülgen, ardından Ergen’e “Kimin altında çalıştığını neden söylemiyorsun? Seren Serengil assolistti, sen assolist altı değil miydin?” sorusunu yöneltti.

Seren Serengil ile davalık olan Gülben Ergen, “Elbette Seren Serengil, Emrah ben… Beş kere dedirtecek ismi, bütün çabası bu ve bundan zevk oluyor” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler