Ana SayfaDedikoduOğuzhan Uğur Gönlünü Müjde Uzman'a Kaptırdı

İlgili Postlar

Oğuzhan Uğur Gönlünü Müjde Uzman’a Kaptırdı

Babala TV isimli Youtube kanalında güncel konulara ilişkin programlar çeken Oğuzhan Uğur, aradığı aşkı oyuncu Müjde Uzman’da buldu. İkili aşklarını aynı anda aynı fotoğrafla Instagram hesaplarından duyurdu.

Oğuzhan Uğur kimdir?

Müjde Uzman kimdir?

Yıllar önce yaşadığı aşkın mutsuz sonla bitmesi yüzünden kalbini kimselere açmadığını söyleyen Oğuzhan Uğur‘un inadı kırıldı. Oğuzhan Uğur, oyuncu Müjde Uzman ile yeni bir aşka yelken açtı.

Yıllar önce şarkılarıyla adından söz ettirenUğur, uzun süredir sosyal medyada içerik üretiyor. YouTube’da yayınlanan videolarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Uğur, özel hayatıyla da gündem oldu.

“GÜNEŞİN DOĞUŞU BATIŞI FARKSIZ”

37 yaşındaki fenomen Uğur, dün sosyal medya hesabından 36 yaşındaki oyuncu Müjde Uzman ile arabada çektiği bir fotoğrafı paylaşarak ilişkisini ilan etti. Günbatımında çektiği fotoğrafı “Güneşin doğuşu batışından farksız” notuyla paylaşan Uğur’a takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

“OĞUZHAN ABİNİN YILLAR SÜREN YALNIZLIĞI SONA MI ERDİ?”

Aynı fotoğrafı Instagram hesabından yayınlayan Müjde Uzman ise “90’lar karışık kaset” yazdı. Çiftin pozunu gören takipçileri ise “Yeni favori çiftim” ve “Yeni yengemiz ile eniştemiz” “Oğuzhan abinin yıllar süren yalnızlığı sona mı erdi?” yorumunu yazdı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler