Ana SayfaÜnlülerNusret tasarımlı kostüm Amazon'da satış yerini aldı

İlgili Postlar

Nusret tasarımlı kostüm Amazon’da satış yerini aldı

Gitgide büyümekte olan ve başarılarına başarı katan ünlü Kasap Nusret’in sosyal medyada gündemden düşmeyen ve insanlar tarafından örneklenen tuz dökme hareketinin resminin bulunduğu bir bebek kıyafeti tasarlanarak başarılı bir satış sitesi olan Amazon’da yerini aldı.

Dünyaca ünlü olan online satış devi olarakta bilinen Amazon’da ünlü isimlerin bulunduğu bebek kıyafetlerini satışa çıkarmaya başladı.

NUSRET’İN TUZU KAPIŞ KAPIŞ GİDİYOR

Kostümler arasında son zamanlarda siyaset gündeminde ekranlarımızdan düşmeyen Kuzey Kore lideri Kim Jong Un ve ünlü kasabımızın kostümleri büyük ilgiyi üstlerine çekmekte. Nusret’in hareketiyle uyarlanan kostümü 45 dolardan fiyata sunulurken Kim Jong Un bulunduğu kostüm 49 amerikan dolarından satışa sunulmuş vaziyette.

NUSRET BÜYÜK KİTLELERE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Sosyal medyada paylaşmış olduğu ve ülkemizde tekrarlanan bir akım haline gelmiş olan tuz hareketiyle ünlü olan Nusret’in daha öncede emoji haline getirilmiş olması ve ilerleyen süreçte kostümünün dahi yapılmış olması ünlü kasabımız Nusret’in gitgide kitlesini büyüttüğünü ve hayran kapasitesini güçlendirdiği göz önüne geliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler