Ana SayfaÜnlülerNursel Ergin: "Demet ve Seren Beni Hiç İlgilendirmiyor!''

İlgili Postlar

Nursel Ergin: “Demet ve Seren Beni Hiç İlgilendirmiyor!”

Nursel Ergin’in işadamı Murat Akyer’le hayatını birleştirip, “Her şeye rağmen evlendik” demesi, ünlü popçu Demet Akalın’ın tepkisine neden olmuştu. Akalın, Ergin’in bu sözlerine ateş püskürüp: “Yuh sana yazıklar olsun” yorumunda bulundu. Akalın’ın sözleri karşısında sessiz kalmayan Ergin: “Gündeme gelmek için yapıyor” diyerek Akalın’a karşılık verdi.

Murat AkyerNursel Ergin ile ilişki yaşarken henüz eşinden boşanmamıştı ve boşanma aşamasında ikilinin nişan yapması tepki çekmişti.

Ergin boşanma gerçekleşir gerçekleşmez Akyer’le dünyaevine girip ”Her şeye rağmen evlendik” açıklamasını yaptı.

Akalın bu sözlere sessiz kalmadı ve Twitter hesabından “Arkada kanserli bebek bırak. Üstüne evlenirken ‘Her şey inat’ de. Yuhhh yuh! Biz de bunlara prim verelim. Televizyona çıksınlar. Bize yazıklar olsun.” Paylaşımını yaptı.

Nursel Ergin’in Instagram hesabından bir takipçisi Ergin’e Akalın’ın bu paylaşımını hatırlatınca Ergin’de suskunluğunu bozarak: “DemetSerenbirbirlerinin aynı mantıkta asla kale almayacağım gündemde kalmak için ne yapacağını şaşırmış iki şahıs. Beni hiç ilgilendirmiyor. Diğer kanallar magazinden anlamıyor herhalde, hiç başka kanalda konuşulmayan bu konuyu çevirip olayın ekmeğini yemeğe çalışıyor bunlar. Üstelik olayın aslı bu değilken. Herkes kendisine baksın valla ben gülüyorum hiç etkilenmiyorum. Dürüstlükte kadınlıkta namusta elime suyu dökmeye bile laik değiller.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler