Ana SayfaÜnlülerEn Ucuz Uçak Biletinin Tam Adresi!

İlgili Postlar

En Ucuz Uçak Biletinin Tam Adresi!

Kurumsal uçak bileti satışı lider firmalarından biri olan Kunet Turizm, En Ucuz Uçak Bileti için yepyeni girişimi olan biletmar.com ile bireysel havayolu tercih edenleri hedefliyor.

Türkiye’nin önde gelmiş olan turizm gruplarından birisi olan Kunet Turizm, 2000 senesinde kurumsal müşterilerinin seyahat gereksinimlerini karşılayabilmek adına kurulmuştur. Şu an tamı tamına 853 seyahat acentesi arasında en yüksek ciroya sahip ilk 20 turizm acentesinden birisidir. Kunet Turizm İstanbul, Rize ve Ankara olmak üzere tamı tamına 3 ofisi ve 40 çalışanı ile kurumsal müşterilerine hizmet vermektedir.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) A Grubu ve Uluslararası Hava Taşımacılık Birliği (IATA) resmi üyelerinden birisi olan Kunet, hem yurtdışı hem de yurtiçi kaliteli hizmeti ile her geçen gün hizmet çerçevesini genişletmeye devam etmektedir.

Profesyonel ekibi ile hizmet ağını son derece istikrarlı olarak geliştirmeye devam eden Kunet Turizm aynı zamanda da dünyanın oldukça fazla çeşitli ülkelerinde turizm faaliyetleri bulunmuş olan birçok yabancı şirketlerin Türkiye temsilciliklerini de yapmaktadır.

Kunet Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kemal KUTLU açıklamalarında “Kunet Turizm olarak koşulsuz müşteri memnuniyeti felsefesini benimsemiş yüksek kaliteli ve istikrarlı hizmet anlayışından ödün vermeyen bir çalışma prensibiyle 17 sene önce kurduğumuz şirketimiz şu an en büyük 20 acenteden bir tanesi. Bundan sonraki süreçte de gelişmeye devam ederek sektörün önde gelen şirketlerinden bir tanesi olmaya devam edeceğiz

Kunet Büyümeye ve Girişimlerine Devam Ediyor

Kunet Turizm, turizm sektöründeki 17 senelik tecrübelerini önümüzdeki vakitlerde, kurumsal müşterileri ile birlikte bireysel müşterilerle de buluşturmak hedefine bir adım daha yaklaşmış durumda.

Müşterilerinin internet ortamında merak ettikleri uçuş noktaları hakkında tüm şehir detayları, havaalanı bilgileri, gezilecek yerleri ve nerelerde ne yenir ne içilir adındaki mekanlar hakkında detaylı bilgiler alıp.

Uçak bileti fiyatlarını karşılaştırabilecekleri ve en ucuz uçak bileti alabilecekleri biletmar.com’u son olarak hizmete sundu.

En Ucuz Uçak Bileti İçin Yeni Adres

Biletmar.com’dan alacağınız bir adet uçak bileti ile size özel bir müşteri temsilcisi tanımlanacaktır ve gerekli olan tüm işlemleriniz için asistanınız olacaktır.  biletmar.com dünyanın her yerine en uygun biletleri en kısa sürede satın alabileceksiniz.

 

Kaynak: http://blog.biletmar.com/ilk-defa-ucak-yolculugu-yapacaklara-tavsiyeler/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler