Ana SayfaÜnlülerNuri Alço'dan bomba açıklama: Oyuncular otel odasına buluşup alem yapıyorlar!

İlgili Postlar

Nuri Alço’dan bomba açıklama: Oyuncular otel odasına buluşup alem yapıyorlar!

Yeni filminin tanıtımı için kamera karşısına geçen Nuri Alço, bomba açıklamalarda bulundu. Yeni nesil oyuncular hakkında konuşan Alço; “Otel odasında buluşup alem yapıyorlar.” dedi. Detaylar haberimizde…

Nuri Alço’dan Ivana Sert tepkisi!

Nuri Alço ve Eşref Kolçak Hayalimdeki Köy filminde bir araya geldi

Yeşilçam’ın efsane oyuncularından Nuri Alço ve Eşref Kolçak, Cüneyt Faruk Arkın’ın yöneteceği Hayalimdeki Köy filminin tanıtımı için bir araya geldi. Çekimleri Giresun’da yapılacak olan filmin tanıtımı Bayrampaşa Titanic Otel’de gerçekleşti.

Nuri Alço kimdir?

Otel odalarında buluşup sabahlara kadar alem yapıyorlar

Tanıtımda kamera karşısına geçen oyunculardan Nuri Alço, çok konuşulacak bomba bir açıklamaya imza attı. Yeni nesi oyuncular hakkında konuşan Nuri Alço; “Genç arkadaşlar parayı bulunca şımarıyor. Ama uyuşturucuya para yetişmez. Her içici bir satıcıdır. Yeni nesil oyuncular otel odalarında buluşup sabahlara kadar alem yapıyor. Çok kişiyi uyuşturucu batağından kurtardım.” diye konuştu.

Ben korkuluk değilim

Filmin diğer bir usta oyuncusu Eşref Kolçak da söz aldı ve iş bulamamaktan yakındı. Eleştirilerde bulunan Kolçak, “Kusura bakmasınlar ama yeni nesli beğenmiyorum. Çünkü iş terbiyeleri yok. Selam dahi vermiyorlar. İsterlerse kusuruma da baksınlar, umurumda değiller. Yeni dizi ve filmlerde bize iş vermemelerine çok üzülüyorum. Fikret Hakan çalıştırılmayarak öldürüldü. Yönetmenlere ‘Beni neden oynatmıyorsunuz?” diye soruyorum. Neymiş, benden korkuyorlarmış. Korkuluk değilim ben! Beni oynatırsanız çok şey öğrenirsiniz, asla kaybetmezsiniz.” dedi.

Eşref Kolçak kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler