Ana SayfaÜnlülerNurgül Yeşilçay'dan Yeni Dizi Açıklaması Geldi!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan Yeni Dizi Açıklaması Geldi!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda ekrana yeni bir diziyle gelmeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay yeni Sezonda yer alacağını sosyal medya hesabından duyurdu. İşte detaylar…

Nurgül Yeşilçay ile Necati Kocabay aşkı görüntülendi

Nurgül Yeşilçay, Yeni Program Heyecanı Yaşıyor…

Şu sıralar Star TV ekranlarında Geleceğin Star’ı yarışmasında jüri üyeliği yapacak olan oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni program heyecanı yaşıyor. Yeni star’ların arandığı yarışma için uzun süredir Türkiye’nin farklı illerinde yarışmaya katılanlarla buluşan Nurgül Yeşilçay, bir süre sonra yarışma ile ekranlara gelecek.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay, Sosyal Medyadan Yaptığı Paylaşım İle Müjdeyi Verdi…

Ancak ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda da hayranlarının karşısına yeni bir diziyle çıkacak. Yeşilçay, son olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde rol almıştı. Başarılı oyunculuğu ile dizide dikkat çekmeyi başarmıştı. Dizilere bir süre ara veren güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile hayranlarını sevindirdi.

Nurgül Yeşilçay’dan Yeni Dizi Müjdesi…

Ünlü oyuncu Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak altına şu notu düştü: “Yeni dizi geliyooo Eylül de beraberiz Çok özledim sizi @timsandb @muhsinakgunofficial @muhsinakgun” Nurgül Yeşilçay’ın paylaşımından TİMS’in bir dizisinde oynayacağı anlaşılıyor. Bir süre önce Fatma Girik’in hayat verdiği ‘Gülsüm Ana’ filminden yola çıkılacak ve senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdıkları bir dizi ile ilgili adı geçen Yeşilçay’ın oynayacağı dizi, şimdiden merak konusu oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler