Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay: Eski Kocayla Görüşülmez

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay: Eski Kocayla Görüşülmez

Cem Özer’in, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklamasına Nurgül Yeşilçay’dan yanıt geldi. Nurgül Yeşilçay “Eski kocayla görüşülmez” diyerek herkesi şaşırttı. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı

Nurgül Yeşilçay, önceki akşam Arnavutköy’de oğlu Osman Nejat Özer ve yapımcı nişanlısı Necati Kocabay ile Yemek yedi. Çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Ailece bir akşam yemeği yiyelim istedik. Londra’da oyunum vardı, harika geçti. Benim çocuğun da oyunu vardı, onu da izledik. O da çok güzeldi” dedi. Muhabirlerin, “Diziniz erken final yaptı bununla ilgili neler söylemek istersiniz?” sorusuna ise “Olmayınca olmuyor. O kadar abartılacak şeyler değil” diye konuştu. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği kaza ile ilgili de konuşan Yeşilçay, “Elektrik veriyorlar iyi geliyor, can sıkıcı bir durum ama kalıcı olmayacak” diyerek tedavisinin devam ettiğini belirtti.

Nurgül Yeşilçay: Eski Kocayla Görüşülmez

Cem Özer’in geçtiğimiz günlerde yaptığı, “Necati Bey, Nurgül’e çok iyi geliyor” açıklaması da sorulan Yeşilçay, “Bence de çok iyi geliyor, Necati de Cem ile tanışmak istedi ama fırsatımız olmadı. Gerçi durduk yere eski kocayla da görüşmenin pek bir manası olmadığını düşünüyorum. Her dakika görüşürsen eski koca olmaz” diyerek kahkaha attı. Rol aldığı ‘Joseph K’ isimli oyunla ilgili soruları yanıtlayan Osman Nejat Özer ise, “Oyunum çok güzel geçti” dedi.

“Evlilik Hazırlığı Yapmaya Üşeniyoruz”

Muhabirlerin “Tatil planınız var mı?” sorusuna Yeşilçay, “Ben hep tatildeyim ama Barselona tatili çok güzel olur, ona hayır demem” şeklinde yanıt verdi. Necati Kocabay’dan evlenme teklifi aldığı bilinen oyuncuya, evlilik hazırlıkları da soruldu. “Evlilik hazırlıklarına üşeniyoruz” diyen Yeşilçay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Üşenme aşamasını geçemedik. Bence çok zor bir şey. Arkadaşlarımız ‘biz hallederiz’ dedi, hava attılar ama ortada bıraktılar bizi.”

Cem Özer Ne Demişti?

v 8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına oyuncu Cem Özer konuk oldu. Oğlu Osman Nejat ve eski eşi Nurgül Yeşilçay hakkında açıklamalarda bulunan Özer, eski eşi Nurgül Yeşilçay’ın nişanlısı Necati Kocabay’la tanışmak istediğini söyledi.

* Necati ile tanışmadım henüz. Tanışmayı da istiyorum. Nurgül’e çok iyi geldiğini düşünüyorum. Eşim Pınar bana nasıl iyi geldiyse… Bazen böyle oluyor insan buluyor kendine iyi gelecek şeyi…

Cem Özer Kimdir?

* Plansız programsız oluyor böyle şeyler. Kendini salınca buluyorsun. Hatamız hep birilerinin peşinde koşuyor olmak beklemeyi beceremiyoruz. Her şeyi bıraktığın an kısmetin gelip seni bulur, biraz sabredip seni bulmasına imkân vermek gerekiyor. Eşim Pınar da bana çok iyi geldi.

* Neden böyle düşünüyorum, oğlum Nejat’ı görüyorum çünkü Nejat çok mutlu. Belli ki evde huzur var. Nejat’ın Necati’yi seviyor olması önemli. Çocukluğundan bu yana beraberler. Çocuklar yanılmaz, bu yüzden iyi geldiğini düşünüyorum.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler