Ana SayfaDedikoduBurcu Kara: Beni Sette Unuttular

İlgili Postlar

Burcu Kara: Beni Sette Unuttular

Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Burcu Kara oldu. Mesleği ve yeni projesi hakkında samimi açıklamalar yapan Burcu Kara “Beni sette unuttular” diyerek herkesi güldürdü. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Burcu Kara: Beni Sette Unuttular

Programın bu haftaki konuğu, oyuncu Burcu Kara oldu. Profesyonel oyunculuk kariyerine ilk olarak “Haziran Gecesi” dizisiyle adım atan Kara, ilk set gününde yaşadığı anıyı izleyicilerle paylaştı. Ünlü oyuncu, “İtalyan Hastanesi’nde set vardı. Gündüz sete gittim, saatler geçti” diyerek, eğlenceli anısını şöyle anlattı: “Çok mülayimimdir. Hiç şikâyet etmem, hiç sorgulamam. Bir de ilk setimdi. Çıkıntı olmak istemedim, ödüm patlıyor. Çok disiplinliyim. Üç, beş, yedi saat geçti ve 14 saat sonra çıktım, ‘Beni unuttunuz mu? Ben buradayım’ dedim. Herkes kafasını kaldırdı, birbirlerine baktı. Meğer sahneler değişmiş, başka şeylere geçilmiş. Gerçekten beni unutmuşlar. O bana ders oldu. Sonra hep sete gidince herkese önce ‘merhaba’ dedim.”

Romantik Komedi 3 Yolda

İki Film olarak çekilen Romantik Komedi filminin üçüncüsünü ne zaman çekileceği sorusuyla çok karşılaştığını söyleyen Burcu Kara, filmin devamıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kara ‘’Defalarca biz bir araya geldik. Engin Altan’dan da duymuşsundur. O işin çünkü üçüncüsü de olur on üçüncüsü de olur. Hayat o kadar uzun değil. çok güncellenebilecek bir şey. Hepimizin hayatı nasıl değişiyor, çocuğumuz oluyor, evleniyoruz, küsüyoruz, üzülüyoruz, iş yapıyoruz, çalışıyoruz, yaşlanıyoruz. O zamanlar sosyal medya diye bir şey yoktu biz ilkini çektiğimizde. Mesela şimdi elimizde inanılmaz malzemeler var. Çok sürebilecek bir şey o proje ve hayatta bana en çok sorulan soru ‘’Romantik Komedi 3 ne zaman çıkacak?’’ sorusudur herhalde’’ dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler