Ana SayfaKimdirNur Cennet Kimdir?

İlgili Postlar

Nur Cennet Kimdir?

O Ses Türkiye yarışması ile gündeme gelen Nur Cennet Kimdir? Nur Cennet Uçar Kimdir? Nur Cennet Uçar Nerede Doğdu? Nur Cennet Uçar Aslen Nereli? Nur Cennet Uçar Hangi Burç? Nur Cennet’in Albümleri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Nur Cennet Uçar Nerede Doğdu? Nur Cennet Uçar Aslen Nereli? Nur Cennet Uçar Hangi Burç?

Nur Cennet 12 Şubat 1990 yılında Kayseri’de doğdu. Nur Cennet Uçar Aslen Kayserilidir. Nur Cennet Kova burcudur.

Nur Cennet Uçar Kimdir? Nur Cennet Kimdir?

Nur Cennet Uçar, mersinde büyümüştür. Müziğe ilk adımını ise küçük yaşta, solist olan babası ile atmıştır. Nur Cennet O Ses Türkiye yarışmasında tanınmıştır. O ses Türkiye yarışmasına iki defa katıldı. 2012 yılında Nur Cennet Uçar, O Ses Türkiye’ye Mersin’den katıldı. Solistlik yapan Nur Cennet kendini en güzel ifade ettiği şey müzik olduğunu dile getiriyor. Sahnede olmayı çok seven Nur Cennet sahnede olmaktan büyük heyecan duyduğunu her röportajında dile getiriyor. O Ses Türkiye yarışmasında elemede Ebru Gündeş’ten Kızıl Mavi şarkısını söyledi. Performansıyla jüri üyelerinden Murat Boz ve Hadise’yi döndürmeyi başaran Nur Cennet Uçar jüri üyelerine olan kaba davranmasıyla dikkat çekti. Jüriden ve Acun Ilıcalı’dan tepki aldı. Konuşmalar sonunda ünlü yapımcı Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edildi.

Nur Cennet Müzik Piyasasına “Yıkılsın Dünya” İle İddialı Giriş Yaptı!

2013 yılın da Nur Cennet O Ses Türkiye’ye Mersin Erdemli’den 2. defa katıldı. Elemede Ben Olmayınca şarkısını söyleyen Nur Cennet Uçar performansıyla tüm jüri üyelerini döndürmeyi iddialı sesi ile başardı. Nur Cennet, jüri üyelerinden Gökhan’ı seçti ve Athena Gökhan’ın takımına katıldı.

Nur Cennet’in Albümleri:

  • Aşksız Prenses
  • Yıkılsın Dünya
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler