Ana SayfaKimdirBahadır Vatanoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Bahadır Vatanoğlu Kimdir?

Günümüzün sevilen dizilerinden biri olan Savaşçı dizisinde astsubay Galip Aygün karakterine hayat veren Bahadır Vatanoğlu Kimdir? Bahadır Vatanoğlu Nereli? Bahadır Vatanoğlu Kaç Yaşında? Bahadır Vatanoğlu Hangi Burç? Bahadır Vatanoğlu Biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bahadır Vatanoğlu Nerelidir? Bahadır Vatanoğlu Kaç Yaşında? Bahadır Vatanoğlu Hangi Burç?

Bahadır Vatanoğlu 1 Ocak 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 35 yaşında olan oyuncu Oğlak burcudur.

Bahadır Vatanoğlu Kimdir?

Bahadır Vatanoğlu, liseyi tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’ne yazılmış ve burada oyunculuk üzerine eğitim görmüştür. Yanı sıra Espri Standartları Enstitüsü Kurumu’nda da çeşitli tiyatro oyunlarında yer almıştır.

Ekranlara ilk defa “Sırlar Kapısı” adlı dizi ile çıkan Bahadır Vatanoğlu, Al Yazmalım, Kahramanlar, Şöhret Okulu gibi projelerede de yer almıştır.

Bana Sevmeyi Anlat Dizisi ile Dikkat Çekti

Bahadır Vatanoğlu Fox TV’de ekranlara gelen ve baş rollerde Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert gibi ünlü isimlerin rol aldığı “Bana Sevmeyi Anlat” isimli dizi ile dikkat çekmiştir.

Bana Sevmeyi Anlat dizisinde yer alan Bahadır Vatanoğlu, bu dizide Seda Bakan’ın hayat verdiği karakterin üvey kardeşi Hakverdi rolü ile ün kazandı.

Savaşçı Dizisi Kadrosuna Girdi

Savaşçı Oyuncu Kadrosu

Bahadır Vatanoğlu 2017 yılında Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan, Berk Oktay, Fırat Albayram, Uğur Biçer gibi ünlü oyuncuların da yer aldığı Savaşçı dizisi kadrosuna girmiştir.

Bahadır Vatanoğlu askeri bir dizi olan ve Fox TV’nin dikkat çeken yapımı olmayı başaran Savaşçı dizisinde Astsubay Galip Aygün karakterine hayat vermekte.

Yer Aldığı Projeler

  • Savaşçı
  • Bana Sevmeyi Anlat
  • Gönül İşleri
  • Kurt Seyid ve Şura
  • Al Yazmalım
  • Kahramanlar
  • Şöhret Okulu
  • Sırlar Dünyası
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler