Ana SayfaYaşamSağlıkNişantaşı’nda acısız yeni nesil buz lazer epilasyon

İlgili Postlar

Nişantaşı’nda acısız yeni nesil buz lazer epilasyon

Buz Lazer epilasyon son dönemin en gelişmiş ve en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak bilinmektedir. Nişantaşı’nda bulunan lazer epilasyon merkezleri de bu gelişmiş teknolojilere sahip Buz Lazer cihazları ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Nişantaşı Buz Lazer merkezleri üstün müşteri memnuniyetine sahip olmaları ile diğer merkezlerden ayrılmaktadır.

Soprano Titanium buz lazer epilasyon

 

Yeni nesil acısız lazer epilasyon: Buz Lazer

Buz Lazer dünyanın önde gelen lazer üretici firmaları arasında yer alan Alma Lasers tarafından üstün teknolojiler tarafından donatılmış gelişmiş bir sistemdir.  Buz Lazer sahip olduğu Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium cihazları ile günümüzün en gelişmiş, güvenli, hızlı ve etkili lazer epilasyon yöntemi olmayı başarmıştır.  Etkili, güvenli, ağrısız, yan etkisiz, konforlu, hızlı ve kalıcı bir lazer epilasyon deneyimi için teknolojinin ışığında tasarlanmıştır. Buz Lazer cihazlarında 3 farklı dalga boyunu (Alexandrite, Diode ve Nd:YAG ) tek bir sistemde bulundurmanın avantajı ile bronz ten dahil tüm cilt renklerinde ve ayva tüylerinde aktivasyona neden olmadan etkili lazer epilasyon uygulamasını mümkün kılmaktadır.

Özellikle koyu renkli, bronz ciltlerde çeşitli yan etkilere neden olabilecek enerjilerin kullanımı yerine patentli SHR ütüleme tekniğiyle kademeli ısıtma sağlanmaktadır. Bu sayede cilt zarar görmeden kıl kökleri kalıcı bir şekilde tahrip edilebilmektedir. Ciltte oluşabilecek yanık, kabuklanma, renk değişimleri, lekelenme gibi yaşanabilecek çeşitli yan etkilerin oluşma riski minimuma indirilmiş olacaktır.Buz Lazer, lazer epilasyon seansları boyunca cildi serinleten gelişmiş bir kompakt soğutma sistemi olan Ice teknolojisine sahiptir. Lazer enerjisi etkili bir şekilde kıl folikülünü tahrip ederken, uygulama başlığının sahip olduğu soğuk safir uc cilt yüzeyini -3 dereceye kadar soğutarak neredeyse hiç ağrı duyulmaması hatta ağrı yerine serinlik ve ferahlık hissedilmesi sağlanmaktadır. Ayrıca Ice Teknolojisi sayesinde cilt yüzeyinde yanık oluşma riski minimum seviyeye indirilmektedir. Buz Lazer sağladığı tüm bu çeşitli avantajlar sayesinde Nişantaşı lazer epilasyon merkezlerinde Buz Lazer cihazları tercih edilmektedir.

Buz lazer epilasyon nişantaşı

 

Buz lazer epilasyon uygulamaları sarı ve beyaz tüylerde etkili midir?

Buz Lazer epilasyon ve tüm lazer epilasyon yöntemlerinin etki mekanizması kıla rengini veren melanin pigmentinin lazer ışınları tarafından emilimi şeklinde gerçekleşmektedir. Dolayısıyla kılda hiç renk yoksa yani kıl hiç melanin pigmenti bulundurmuyor ise lazer ışınının emilimi gerçekleşmeyecek ve lazer epilasyon uygulamaları işe yaramayacak demektir. Lazer epilasyon işlemlerinin istenmeyen kıl ve tüylerde kalıcı etkiye sebep olabilmesi için kılların çok az da olsa melanin pigmenti içermesi gerekmektedir.

Beyaz ve sarı kıllar yapılarında neredeyse hiç melanin bulundurmaz ve lazer epilasyon işlemlerinden etkilenmezler. Dünya üzerinde Buz Lazer de dahil olmak üzere sarı ve beyaz kıllarda etkili bir lazer epilasyon yöntemi henüz bulunmamaktadır.

Buz lazer epilasyon nişantaşı

 

Buz lazer epilasyon kaç seans sürmektedir ve seans ücretleri?

Buz Lazer epilasyon uygulamaları ortalama 6-8 seans önerilmektedir. Seans sayısı, uygulama yaptıracak kişinin cilt rengi, kıl rengi, kıl yoğunluğu ve kıl yapısı gibi faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye değişiklik göstermektedir. Bazı durumlarda ek seanslar gerektiği gibi ortalama seans sayısından daha az bir sürede istenilen etkiler alınabilir.

Buz Lazer Epilasyon seans fiyatları kişinin cilt yapısına, kıl yapısına, uygulama yapılacak bölge genişliğine ve bölge sayısına göre değişmektedir.

FDA onayına sahip ve Sağlık Bakanlığı ÜTS sistemine tıbbi cihaz olarak kayıtlı olan makinelerin kullanıldığı, Nişantaşı Buz Lazer merkezlerinde dahil olmak üzere orijinal Buz Lazer merkezlerinin listesine https://www.buzlazer.com/ adresinden ulaşabilir ve fiyatlar hakkında doğru bilgiyi merkezlerden sağlayabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler