Ana SayfaÜnlülerNisan ayında evlenen Simge Fıstıkoğlu 4 buçuk aylık hamile!

İlgili Postlar

Nisan ayında evlenen Simge Fıstıkoğlu 4 buçuk aylık hamile!

Nisan ayında evlenen Simge Fıstıkoğlu 4 buçuk aylık hamile! Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu’nun hamile olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz Nisan ayında nişanlısı Emre Tavukçuoğlu ile hayatını birleştiren Simge Fıstıkoğlu’nun dört buçuk aylık hamile olduğu açıklandı. Detaylar haberimizde…

Simge Fıstıkoğlu’nun Yeni Soyadı Olay Oldu

Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu evlendi

Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu, geçtiğimiz Nisan ayında uzun zamandır aşk yaşadığı Emre Tavukçuoğlu ile nikah masasına oturmuştu. Muhteşem bir düğün töreni ile evlenen çift, evliliğin tadını çıkarıyor.

Simge Fıstıkoğlu kimdir?

Simge Fıstıkoğlu hamile

Yeni gelin Simge Fıstıkoğlu’nun hamile olduğu ortaya çıktı. İddianın sahibi; magazin dünyasında ‘felaket tellalı’ olarak anılan ünlü ses sanatçısı ve yazar Onur Akay. Her zaman felaket haberleri vermesi ile ‘felaket tellalı’ unvanını alan Onur Akay, bu defa müjdeli haber verdi. Onur Akay, Simge Fıstıkoğlu’nun hamile olduğunu duyurdu.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Onur Akay: Bugün sizlere müjdeli bir haber vermek istedim

Onur Akay, Simge Fıstıkoğlu’nun hamile olduğuna ilişkin yaptığı açıklamada; “Bugün sizlere müjdeli bir haber vermek istedim. Biliyorsunuz NTV ekranlarında sunuculuk görevini üstlenen Simge Fıstıkoğlu, iki yıldır birlikte olduğu sevgilisi Emir Tavukçuoğlu ile geçen nisan ayında dünya evine girmişti. Simge Fıstıkoğlu’nun 4,5 aylık hamile olduğunu, dün son kez ekranlara çıktığını ve artık uzun bir süre ekranlarda olmayacağını öğrendim. Çiftin hayırlısı ile bebeğini kucağına almasını diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

NTV ekranlarında uzun süre sunuculuk yapan ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu, iki yıl boyunca Emre Tavukçuoğlu ile aşk yaşamıştı. Sonunda evlilik kararı alan Simge Fıstıkoğlu ve Emre Tavukçuoğlu, Mart ayında nişanlanmıştı. Nişanın ardından arayı fazla uzatmamış ve Nisan ayında muhteşem bir düğünle evlenmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler